29.03.2010. / 11:46

Autor: Nacionalova redakcija

Online kupovina: Hrvati najzadovoljniji eBay-om

Hrvati najzadovljniji kupovinom na internetu, smatraju kako na taj način dobivaju najbolju uslugu i kvalitetu za novce koje potroše.

eBay međunarodni online trgovački centareBay međunarodni online trgovački centarBest Buy Award, certifikat i medalja kojom se označavaju proizvodi i usluge na tržištu koji nude najveću vrijednost za novac, proveo je 1. hrvatsko istraživanje kojim je istražio omjer između zadovoljstva kupaca i cijene te kvaliteta proizvoda.

Istraživanje, koje je provedeno na nacionalnom reprezentativnom uzorku, pokazalo je kako hrvatski građani smatraju da im eBay kao internetska trgovina nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u Hrvatskoj.

Zanimljivo je da su hrvatski građani na ovo prvo, prestižno mjesto, pozicionirali web stranicu korporacije koja nema ured u Hrvatskoj niti nudi sadržaj i interakciju s kupcima na hrvatskom jeziku.

S više od 90 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta, danas je eBay međunarodni online trgovački centar u kojem je moguće kupiti i prodati gotovo sve.

Tijekom 2009. godine na eBayju promet od kupovine i prodaje iznosio je oko 60 milijardi američkih dolara (oko 2.000 dolara svake sekunde).

Inače, prema odabiru hrvatskih korisnika, na 2. mjesto najboljeg omjera cijene i kvalitete smjestio se Neckermann, te Njuškalo.

Vezane vijesti

Oceani, prašume, ugrožene vrste na prodaju

Oceani, prašume, ugrožene vrste na prodaju

Kupite koji ocean, amazonsku prašumu ili tigra sa Sumatre za smiješne svote koje nećete požaliti, ponuda je jedne nevladine organizacije koja je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika