29.03.2010. / 22:39

Autor: Ana Smrečki

Nestala Martina Horvat viđena u Beogradu: Prepoznao ju prijatelj njezinog dečka

Saša poručuje da bi osobno otišao u Srbiju u potragu, no policija mu je oduzela putovnicu pa ne može nikuda. No, prijatelj ga uvjerava da je sigurno vidio Martinu u Beogradu

28-godišnja Martina Horvat nestala je iz svog stana 13. ožujka i od tada joj se gubi svaki trag28-godišnja Martina Horvat nestala je iz svog stana 13. ožujka i od tada joj se gubi svaki tragNestala 28-godišnja Martina Horvat za kojom osim policije u regiji intenzivno tragaju i njezini prijatelji pa i poznanici, navodno je u subotu viđena na željezničkom kolodvoru u Beogradu. Naime, Jutarnji list javlja kako su Martinu u Srbiji vidjeli prijatelji njezinog dečka Saše Leskovčanina. Policija tu informaciju ne može potvrditi , oni također raspolažu s brojnim sličnim informacijama, no ni jedna nije pouzdana ni službena.

Saša bi krenuo u Srbiju za Martinom, no nema putovnicu

Saša poručuje da bi osobno otišao u Srbiju u potragu, no policija mu je oduzela putovnicu pa ne može nikuda. No, prijatelj ga uvjerava da je sigurno vidio Martinu u Beogradu. Leskovčanin je pak na apaurinima, ne može u stan u kojem je na zagrebačkom Laništu živio s Martinom, budući da je zapečaćen , a i njezina mama mu je rekla da se iseli pa joj ne želi raditi probleme.

Trenutno spava kod konobarice iz kafića na Laništu, lijepi plakate po gradu, surađuje i s policijom i s medijima. Svjestan je da ga plavci prate, od kako su ga pustili sa saslušavanja, no on im to ne zamjera, poručujući da oni samo rade svoj posao.

'Ne bi ostavio nož na ranču da sam počinio zločin'

Na pitanje novinara za što mu služi nož koji je viđen na njegovom ranču kod Stupnika, odgovara kako ga je koristio za otvaranje konzervi. Ipak, čudi ga što ga policajci nisu uzeli sa sobom, uz komentar da nije toliko glup da bi ostavio nož da sam njime počinio zločin.

Vezane vijesti

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U akciji Službe za borbu protiv organiziranog kriminala i Tužiteljstva za organizirani kriminal u Beogradu i Čačku uhićeno je troje osumnjičenih za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika