01.04.2010. / 14:59

Autor: Andrea Belin

Koliko je Sanju Duggan koštao razvod braka

Nakon što su podnijeli zahtjev za razvod, jedna od najbogatijih Hrvatica je svog, trenutačno bivšeg supruga navodno već isplatila

Sanja Duggan i Frane BarbieriSanja Duggan i Frane BarbieriKao što je svojedobno pisao magazin Extra, Sanja Duggan i Frane Barbieri otputovali su prošli tjedan u Ameriku, gdje su se prije tri godine i vjenčali, da bi podnijeli zahtjev za rastavu braka.

Kako doznaje Jutarnji list, rastali su se sporazumno, a kako su za isti list potvrdili neimenovani izvori bliski, trenutačno višem paru, jedna od najbogatijih Hrvatica je svog bivšeg supruga već isplatila. O kojem iznosu je riječ, još uvijek nije poznato, no šuška se da je riječ o puno manjoj cifri od one kojoj se Frane nadao.

Podsjetimo, da se tridesetsedmogodišnja Sanja Duggan rastaje od tri godine starijeg supruga Frane Barbierija kuloarima se šuškalo mjesecima, a početkom veljače ova informacija je dobila službenu potvrdu.

Naime, Sanja Duggan je viđena kako se u Posh baru, koji je u vlasništvu poduzetnice Snježane Mehun, na očigled prisutnih ljubi s 40-godišnjim građevinskim poduzetnikom Igorom Maksimilijanovićem.

Već nekoliko tjedana kasnije i Barbieri je viđen s drugom djevojkom Riječ je o dvadesetogodišnjoj manekenki Loreni Kovač, nekadašnjoj djevojci građevinskog poduzetnika Vjeke Čalića.

Vezane vijesti

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Shvatili su da ne mogu jedno bez drugoga

Bivši supružnici Sanja Duggan i Frane Barbieri ponovo su zajedno. Kako smo prošlog tjedna objavili, Frane i 29-godišnja voditeljica Vanja Halilović… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika