05.04.2010. / 21:05

Autor: Ana Smrečki, Hina

Najpopularniji hollywoodski par zaobišao Dubrovnik i otputovao u Crnu Goru

Angelina i Brad su se u zračnoj luci u Čilipima očekivali iza 17 sati, no umjesto u Dubrovnik, ovaj je bračni par sletio u zračnu luku Tivat. No, svoj su dolazak otkazali svog prevelike pompe nastale nakon njihovog dolaska u Sarajevo i najave posjeta Dubrovniku

Iako se najavljivao i posjet Angeline i Brada Dubrovniku, taj je put otkazan u posljednji čas, a slavni je par umjesto u Hrvatskoj završio u Crnoj GoriIako se najavljivao i posjet Angeline i Brada Dubrovniku, taj je put otkazan u posljednji čas, a slavni je par umjesto u Hrvatskoj završio u Crnoj GoriNenadani dolazak najpoznatiji filmski par Angeline Jolie i Brad Pitta iz Venecije u Sarajevo, vijest je koja je punila novinske stupce za vrijeme uskrsnih blagdana. Iako se najavljivao i njihov posjet Dubrovniku, taj je put otkazan u posljednji čas, a slavni je par umjesto u Hrvatskoj završio u Crnoj Gori.

Dolazak otkazali zbog prevelike pompe

Angelina i Brad su se u zračnoj luci u Čilipima očekivali iza 17 sati, no umjesto u Dubrovnik, ovaj je bračni par sletio u zračnu luku Tivat. Trebali su odsjesti u hotelu 'The Pucić Palace', smještenom u povijesnom središtu na Gundulićevoj poljani, gdje je sve bilo spremno za njihov dolazak. No, svoj su dolazak otkazali svog prevelike pompe nastale nakon njihovog dolaska u Sarajevo i najave posjeta Dubrovniku.

Angelina i Brad Uskrs su proveli sa svoje šestero djece u Veneciji, gdje ona snima novi film. Ostavili su ih na čuvanje mnogobrojnim dadiljama te su se uputili privatnim avionom u Sarajevo. Večernji list piše kako su Jolie i Pitt odsjeli u predsjedničkom apartmanu sarajevskog hotela Europa nakon čega su organizaciji UNHCR-a posjetili izbjegličko naselje u Goraždu, Međađu kod Višegrada, izbjeglički kamp Belvedere te Srebrenicu.

Brad u Sarajevu kupovao parfem Armani Code

U Goraždu su pak zakupili cijeli hotel Behar, koji je bio jedan dan zatvoren za javnost, a svi su telefoni bili isključeni. Ovaj posjet bio je unaprijed najavljen, a svi koji su sudjelovali u organizaciji, morali su 'držati jezik za zubima'. Dodajmo još da je Brad nakon posjeta izbjegličkim kampovima u centru Sarajeva kupovao parfem Armani Code, čime je zbunio prodavačicu u parfumeriji, koja ni u snovima nije očekivala Brad Pitta na blagajni.

Vezane vijesti

Đukanović se želi vratiti

Đukanović se želi vratiti

Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) i nekadašnji crnogorski premijer Milo Đukanović ispituje teren u međunarodnim vodama za povratak na… Više

Komentari

registracija
30/6/09

jebivjetar, 05.04.10. 22:27

U Dubrovniku im je kava preskupa ! Kad ne mogu Hrvati , ne trebaju ni oni ! Normalni ljudi.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika