13.04.2010. / 12:54

Autor: Andrea Belin

Janica Kostelić ponovno ljubi Borisa Ivančića?

Budući da se već neko vrijeme u javnosti ne pojavljuje sa Švicarcem Danielom Haimerlom šuška se kako se negdašnja skijašica vratila u zagrljaj roniocu iz Rijeke

Janica KostelićJanica KostelićIvica Kostelić je kraj skijaške sezone proslavio gažom u Bikers Beer Factoryju u Zagrebu, a u publici je među ostalima sjedila i njegova sestra Janica Kostelić.

Međutim, kako piše Večernji list, negdašnja skijašica večer nije provela s dečkom, Švicarcem Danielom Haimerleom već je viđena u društvu bivše ljubavi, ronioca iz Rijeke Borisa Ivančića.

Budući da se u posljednje vrijeme ni u javnosti nije pojavljivala s Švicarcem, strastveni zagrljaj na kraju večeri s Ivančićem bio je više nego dovoljan da se posumnja kako je bivši par veže puno više od prijateljstva.

Podsjetimo, bivša skijašica je s roniocen prekinula u ljeto prošle godine, a zbog njega je navodno prekinula i uspješnu sportsku karijeru. Samo dva mjeseca kasnije započela je vezu sa Švicarcem.

Vezane vijesti

Vonn oborila rekord Janice Kostelić

Vonn oborila rekord Janice Kostelić

Austrijska skijašica Michaela Kirchgasser pobjednica je posljednje slalomske utrke Svjetskog kupa u Schladmingu, dok je Amerikanka Lindsey Vonn… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 14.04.10. 00:30

ona njega ili on nju


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika