12.04.2010. / 16:03

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Ljubav i financije

U zadnje vrijeme na koju god stranu svog života pogledam vidim samo crne i sive boje. U ljubavi već pet godina samujem i ne vidim nikog na vidiku tko bi mi uzburkao život. Na poslu samo frustracije prije sam odlazila na posao s guštom, a sada kao da idem na robiju. Financijska strana ne može biti gora nego što je. Kada će krenut na bolje? Rođena sam 9.3.1982 u 00:40h u Zagrebu.

Čudno je da vam je sve tako crno. Prije bih rekla da je to jedan trenutak vašeg zbrajanja i oduzimanja konkretnih uspjeha i neuspjeha gledano kroz prizmu materijalnog, realnog života i okruženja u kojem živite. Vama je teško ''uzburkati život'' i nije vam potreban takav netko. Treba vam osoba koja će umiriti vašu veliku nervozu i pružiti vam priliku da visite svijet u bojama a ne u crno-bijeloj tehnici. Počnite tražiti drugi posao (bez obzira na teška vremena), a kada vam to uspije tada tek dajte otkaz. Krajem svibnja su dobre šanse koje ako ne iskoristite morati ćete čekati do kraja godine. Financije će od srpnja krenuti na bolje, a vi morate istovremeno mijenjati odnos prema novcu i financijama. Priuštite sebi samo one stvari koje realno možete.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika