23.09.2004. / 00:00

Autor: Andrej Arnerić

HRVATSKA

SOLANA RAZGOVARAO S ŽUŽULOM I VAJGLOM O INCIDENTU NA GRANICI

Visoki predstavnik EU-a za vanjsku i sigurnosnu politiku Javier Solana razgovarao je u srijedu navečer u New Yorku s ministrima vanjskih poslova Hrvatske i Slovenije o najnovijem incidentu na hrvatsko-slovenskoj granici. U incidentu je skupina slovenskih državljana nelegalno ušla na hrvatski teritorij. Mogu potvrditi da je Solana razgovarao s ministrima Miomirom Žužulom i Ivo Vajglom, izjavila je za Hinu glasnogovornica Visokog predstavnika Cristina Gallach.
Glasnogovrnica je dodala kako nije prisustvovala tim razgovorima niti je nakon njih uspjela kontaktirati sa Solanom, tako da nije u mogućnosti išta reći o sadržaju tih razgovora. “Ne znam pojedinosti jer su razgovarali tijekom noći”, izjavila je Cristina Gallach. Onaje rekla da će se o tom incidentu još razgovarati na marginama zasjedanja Opće skupštine UN-a u New Yorku te da EU to smatra vrlo važnim pitanjem.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika