26.04.2010. / 17:23

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Kuća pod hipotekom

Rođena sam 28.07.1961. u 14,30 sati u Sisku. Možete li mi reći nešto po pitanju financija budući se nalazim u vrlo teškom razdoblju. Da li tome ima kraja? Obiteljska kuća je pod hipotekom. Možete li mi reći da li ćemo biti prisiljeni istu prodati i ako da da li će to ispasti dobro za nas?

Prolazite kroz razdoblje zastoja, loših financija, ali ujedno je to razdoblje preipitivanja odluka iz prošlosti I realnosti u kojoj se nalazite. Nije sve tako crno kako vam izgleda. Svakom problemu prije ili poslije dođe kraj, onda kada pronađemo za njega rješenje. Trenutno ne možete puno učiniti, ali možete isplanirati što ćete učiniti da promijenite stvari. Obiteljska kuća za sada nije ugrožena. Predlažem da iza 15. svibnja razgovarate sa bankom da vam reprogramira kredit na duži period sa manjom atom. Izaći će vam u susret, jer ni banki nije lako rješavati takve slučajeve sa hipotekom. Bolje im je da im vraćate kredit nego da vam uzmu kuću sada kada se ona ne može dobro prodati. Drugo rješenje je zamijeniti kuću za stan a sa razlikom u novcu podmiriti dugovanja ili bolje ekonomizirati. Takva transakcija bi se odvijala povoljno za vas. Za konkretniji savjet trebaju i vrlo konkretni podaci, brojke i sl.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika