26.04.2010. / 17:25

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Nekretnine

Poštovana gospođo Subašić, veoma mi je važna Vaša cijenjena pomoć.Imam velikih problema sa prodajom nekretnine i plaćanjem nove nekretnine u koju sam uselila ali je osim kapare ne mogu dalje platiti jer nisam prodala kuću, stoga vas usrdno molim ako mi možete pomoći da li ću uspjeti prodati brzo kuću da podmirim kupnju stana za koji sam dala kaparu a sada mi prodavatelj nabija kamatu i više ne znam što ću i kako ću. Molim Vas pomognite mi svojim savjetom. Zauvijek zahvalna.jasminka Lisjak-Krčar, rođena 29.04.1959.,u Prelogu u 4,30h.S poštovanjem.

Vi ste vrlo nepromišljeno ušli u kupovinu nekretnine i to još sa vrlo sumnjivim i nemilosrdnim prodavateljem. Dogovor ili predugovor je vrlo loš. Vaša nekretnina se sporo prodaje i prije kolovoza vam neće poći za rukom da je prodate. Posavjetujte se sa advokatom ili nekom vama bliskom osobom od povjerenja kako biste dogovorili duži rok za kupoprodaju ili odustanite od kupovine i izgubite kaparu ako je to financijski povoljnije za vas. Ovo je stvar čiste matematike. Osim toga kuću nećete moći prodati po uvjetima kakve očekujete već nepovoljnijima. Sasvim sigurno je da vam treba strpljenja i potrebna vam je pomoć drugih ljudi koji su u poslu iskusniji od vas i koji će vam dati konkretan savjet. Sve će se do kraja godine srediti. Nemojte paničariti. Ali sigurno je da vam je ovo dobra lekcija za budućnost.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika