27.04.2010. / 15:22

Autor: Ivica Medo

Dario Šimić ponovno u Dinamu, Jurčić ostaje trener "modrih"

"Prekinut ću spekulacije. Naš trener i u sljedećoj sezoni ostaje Kruno Jurčić", izjavio je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić

Zdravko MamićZdravko Mamić"Nije bilo predviđeno slavlje prije Zagreba i Vinkovaca, ali ovom prilikom obavještavam trenera i igrače da sam za subotu naručio tamburaše. Nakon utakmice s Hajdukom, proslavit ćemo naslov prvaka kako treba", izjavio je izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić na današnjoj press-konferenciji, na kojoj je glavna tema trebala biti povratak Darija Šimića u redove "modrih", no u prvi plan iskočio je trener Kruno Jurčić, kojem je ovih dana predviđan rastanak s Dinamom, međutim, Maminjo je opet sve iznenadio:

"Prekinut ću spekulacije. Naš trener i u sljedećoj sezoni ostaje Kruno Jurčić", ispalio je izvršni, a o povratku Šimića kratko je dometnuo:

"Ovo je povijesni dan, vratio se jedan od pet najvećih hrvatskih nogometaša."

Šimić je za hrvatsku reprezentaciju odigrao 100 utakmica, a iz Dinama je 1998. prešao u Inter, gdje se zadržao četiri godine, a zatim je otišao u redove gradskog rivala Milana. Godine 2008. prelazi u Monaci i sada se ponovno vraća u svoj matični klub:

"Dinamo mi je omogućio veliku karijeru i zaradu kasnije u Interu i Milanu. Mi prečesto zaboravljamo da je Dinamo veliki klub. Došao sam da pomognem mlađim igračima", izjavio je Šimić koji je bio Jurčićev suigrač u Dinamu i hrvatskoj reprezentaciji, a obojica su imali i istog osobno trenera:

"Zdravko Jurčić Miš bio bi ponosan da nas sada vidi ovdje. Dario je na sebe preuzeo veliku odgovornost. Pokazat će našim mlađim igračima kako se ponaša na terenu, ali i izvan njega", upozorio je Jurčić, dok je Šimić zaključio:

"Bit ću lider ovim mladim igračima, ali ne vikom i dernjavom nego ponašanjem i znanjem."

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika