06.05.2010. / 21:10

Autor: Ana Smrečki

Stravično otkriće: Pronađene ljudske kosti u limenim sanducima kraj Male Kapele

Jedan od radnika uzeo je sjekiru s kojom je razbio jedan od sanduka. Imao je što vidjeti. Prizor je to koji će pamtiti cijeloga života. Kada je vidio lubanju, odmah je shvatio da su u sanducima ljudske kosti

Radnici koji rade na održavanju cesta, na odmorištu kraj tunela Mala Kapela pronašli su ljudske kostiRadnici koji rade na održavanju cesta, na odmorištu kraj tunela Mala Kapela pronašli su ljudske kostiRadnici koji rade na održavanju cesta, na odmorištu kraj tunela Mala Kapela pronašli su četiri limena sanduka u kojima su bile ljudske kosti, javlja Nova TV. Još se ne zna čije su, od kuda su i koliko su tugo tu stajale. Nakon što su obavijestili svoje šefove o stravičnom otkriću, pozvali su i policiju. Nakon očevida sanduci s kostima su prevezeni na Zavod za sudsku medicinu u Zagreb.


Sjekirom razbio sanduk u kojoj je vidio lubanju

Desetak radnika, kao i svaki dan obavljalo je svoje uobičajene obveze. Taman su krenuli na marendu te su uočili neuobičajene sanduke. Kada su se približili vidjeti o čemu se radi, shvatili su da su sanduci zavareni. Znatiželja je bila jača od straha, pa je 33-godišnji Anton Mesić uzeo sjekiru s kojom je razbio jedan od sanduka. Imao je što vidjeti. Prizor je to koji će pamtiti cijeloga života. Kada je vidio lubanju, odmah je shvatio da su u sanducima ljudske kosti.

Pronađene i pločice s imenima

Nakon što je razbio lim, ubrzo se počeo širiti smrad, te se odmah udaljio od mjesta događaja. Radnici su u blizini uočili i daske kojima su sanduci bili obloženi. Uvjeravaju da se kosti na istom mjestu nalaze od ove zime te da ih od snijega itko do sada nije mogao vidjeti. Od velike zime daske su se već počele raspadati. Na limenim sanducima pronađene su i pločice s imenima, no zbog dotrajalosti se nije ništa s njih moglo isčitati.

Vezane vijesti

"Omogućavate daljnju tajkunizaciju poduzeća"

"Omogućavate daljnju tajkunizaciju poduzeća"

Saborska oporba usprotivila se danas izmjenama Zakona o upravljanju državnom imovinom koje predlaže Vlada, ističući kako se sustav radničkog… Više

Komentari

registracija
21/3/10

arcanius, 06.05.10. 23:41

to su politički protivnici kradezea....


registracija
29/11/09

Ivis, 07.05.10. 06:00

Halo "TUDJINAC" !!! Vrag Ti skolu odnio, sto dalje od hrvatskih novina! Ne govori se "TAMAN", vec imamo vise hrvatskih rijeci umjesto te "bljuvotine"!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika