07.05.2010. / 11:56

Autor: Sandra Županić

Jelušić: 'Blati me isti ološ koji je napadao i Josipovića u kampanji'

"Ljudima koji to rade poručujem sa smo vidjeli tko je tamo pobijedio. Ne znam, ali nadam se da ti napadi ne dolaze iz SDP-a", rekao je Jelušić

Ivo Jelušić u društvu Miranda Mrsića i Milanke Opačić (Foto: Josip Regović)Ivo Jelušić u društvu Miranda Mrsića i Milanke Opačić (Foto: Josip Regović)"U medijima su se pojavila pisma kojima me se želi blatiti. To nije neočekivano i ne znam od kuda te informacije dolaze, ali pretpostavljam da su iz istih paraobavještajnih izvora koji su blatili našeg kandidata za vrijeme predsjedničkih izbora. "Ljudima koji to rade poručujem sa smo vidjeli tko je tamo pobijedio. Ne znam, ali nadam se da ti napadi ne dolaze iz SDP-a", rekao je na današnjoj konferenciji za novinare jedan od kandidata za predsjednika zagrebačkog SDP-a i aktualni dogradonačelnik Zagreba Ivo Jelušić.

Isto tako potvrđeno je da su četiri kandidata skupila dovoljan broj potpisa stranačkih kolega za kandidaturu za predsjednika zagrebačkog SDP-a, a to su Željka Antunović, Ivo Jelušić, Davor Bernardić i Slavko Tečić.

Unutarstranački izbora za predsjednika zagrebačkog SDP-a održat će se 23. svibnja.

Jelušić je kao glavne teme svog programa istaknuo jačanje SDP-a, timski rad unutar stranke i dobrobiti građana kao najvažniju stvar. "Izbori se mogu izgubiti, ali ne smiju dovesti u pitanje dignitet SDP-a", istaknuo je Jelušić.

Predstavljanje programa Ive Jelušića došli su podržati brojni stranački kolege među kojima su Milanke Opačić, Mirando Mrsić, Igora Rađenović, Nenad Stazić, Tonino Picula te Boris Šprem i drugi.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
6/10/09

pfefer, 07.05.10. 15:09

sad se bar zna da ovi iz sdp napadaju sami sebe kako bi došli na vlast


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika