19.05.2010. / 23:09

Autor: Ana Smrečki

'Pijan ko deva' izazvao lančani sudar: Pokosio osam auta, nema ozlijeđenih

Šokirani sudionici nesreće odmah su odjurili do vozača koji je izazvao nesreću

Vozeći iz smjera Dubrave, vozač je prešao u suprotan trak, te je izazvao sudar s čak osam automobila
Foto: Večernji listVozeći iz smjera Dubrave, vozač je prešao u suprotan trak, te je izazvao sudar s čak osam automobila Foto: Večernji listPonovno vožnja u krivom smjeru. Ovoga puta nije se odvila na autoputu, već na Novoj Branimirovoj u Zagrebu. Vozeći iz smjera Dubrave, vozač je prešao u suprotan trak, te je izazvao sudar s čak osam automobila. Ozlijeđenih srećom nije bilo. Šokirani sudionici nesreće odmah su odjurili do vozača koji je izazvao nesreću. Kada su ga pokušali izvući iz auta, poručio im je da je 'pijan ko deva', te da ne može van iz vozila.

Jedan od sudionika nesreće ispričao je za Večernji list da je vozač koji je odgovoran za lančani sudar po izlasku iz auta jedva stajao na nogama. Kada ga je pitao je li svjestan koliko je ljudi mogao ubiti, ovaj je samo šutio. Posebno ljut bio je vozač koji je u autu imao malo dijete. Bilo je i nepromišljenih izjava, kao primjerice 'da se djetetu nešto dogodilo iskopao bih ti oči'. Ipak cijela se situacija smirila kada su svi shvatili da su zapravo dobro prošli.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 20.05.10. 00:09

a budale pijane. al eto sretcom pa budu autolimari zaradli...


registracija
21/3/10

arcanius, 20.05.10. 07:56

kupujem ''velikog idijanca' :D


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika