24.05.2010. / 11:23

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Novi rat i tračevi oko premijerke

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan koji će obilježiti financijske teškoće kraljevske obitelji. Kod premijerke mogući trač povezan s njezinim emocionalnim životom ili pak izgledom tj. ekstravagancijom

Jadranka KosorJadranka KosorSljedeći tjedan obilježiti će financijske teškoće kraljevske obitelji i problemi oko financiranja istih, porezi i slično. Očekuju se problemi i gubici u poljoprivredi. Bunt žena koje su zbog tradiocionalnih shvaćanja i običaja ugrožavane i potlačene.

Vraćaju se kao sporne teme pobačaj i oplodnja.
Krajem svibnja pojačavaju se tenzije na vjerkoj i religioznoj osnovi; problemi u odnosima vjere i religije i zakona i propisa na drugoj strani. To bi moglo eskalirati u vjerska okupljanja u proteste i sukobe. Vrijeme je pokreta i pobuna mase, a očekuje se i izbijanje ratnog sukoba.

Na rubu ekspolozivnih i agresivnih stanja sličnih ratnim sukobima. Pojačana je opasnost od eksplozija. Potapanje ili potonuće broda, nesreće na moru i na naftnim platformama također će obilježiti narednih sedam dana.
Očekuju se afere u vojsci, mornarici i humanitarnim organizacijama.

Pojaviti će se problemi s tekućim plinom, naftom. Slijedi Povećanje cijena sirovina. Kod premijerke mogući trač povezan s njezinim emocionalnim životom ili pak izgledom tj. ekstravagancijom.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 24.05.10. 12:59

kurva hadezejovska. bitch.


registracija
17/12/09

petrus, 24.05.10. 14:31

Anđelka daj ne seri. Kada si zadnji put nešto pogodila. Šteta novaca što ti nacional plaća. Reci ti nama kada će vlada pasti?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika