24.05.2010. / 08:00

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Prodaja nekretnina

Rođena sam 25.06.1974.u Zagrebu u 11.25,a suprug 13.03.1968. također u Zagrebu. Zanima me kada će se posao koji je započeo pokrenut i donosit dobit, odnosno već duže vrijeme prodajemo nekretnine koje do sada nisu našle kupca. Ponekad osjećam da brak postoji samo na papiru ili se varam?(napominjem da je do perioda kada je odlučio pokrenut samostalni posao brak bio prekrasan)

Bez obzira što niste naveli djelatnost koju ste pokrenuli vidljivo je da postoji jaka konkurencija odnosno da su jake velike tvrtke u toj djelatnosti. Zato bi bilo preporučljivo sa nekom od njih se poslovno povezati. Takvo nešto bi se već brzo moglo dogoditi, znači unutar mjesec dana. Čak bi se moglo reći da je dovoljno sretnih okolnosti da se taj posao dobro i brzo razvija. Nekretnine će se prodati u rujnu ako prihvatite ponudu koju ćete tada dobiti, a preporučljivo je prihvatiti je.
Mnogi muškarci teško preživljavaju poslovne neuspjehe i stresove vrlo teško. Svu svoju energiju uložili su da osiguraju ne samo egzistenciju već i da se pokažu suprugama kao moćni muškarci, zaštitnici i sl. Vaš odnos je inače ''crno-bijela'' slika, pa ga doživljavate bilo da je ''prekrasan'' ili ''nikakav''. Suprug se mijenja dok vi ostajete isti i ne želite se mijenjati. Takva razlika u karakteru-temperamentu dovodi do teškoća u brakovima a ne u vezama. I dalje prijeti da se odnos zahladi još više.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika