28.05.2010. / 12:54

Autor: Andrea Belin

Ivana Banfić najavila tužbu protiv Vlatke Pokos

Nakon što je voditeljica kazala kako ju je Josip Radeljak svojedobno pretukao zbog Ivane Banfić, pjevačica je izjavila kako namjerava protiv Dikanove bivše supruge podići tužbu

Ivana BanfićIvana BanfićNegdašnja pjevačica Vlatka Pokos je, podsjetimo, u svojoj autobiografiji između ostalog napisala kako su se ona i bivši suprug Josip Radeljak jednom prilikom posvađali zbog Ivane Banfić, a osim verbalnog sukoba, tadašnji supružnici su se zbog pjevačice navodno obračunali i fizički.

Samo dan nakon što je ovaj detalj iz knjige osvanuo u svim medijima, oglasila se i Ivana Banfić.

Za Index.hr je kazala kako protiv Vlatke Pokos, doduše ukoliko nastavi na ovaj način pričati o njoj, namjerava podići tužbu.

Osim Ivane Banfić, cijeli slučaj komentirale su Mia Begović i Alka Vuica koje Vlatka Pokos također spominje u knjizi u negativnom kontekstu.

"To što Vlatka Pokos radi prvenstveno je sramotno za nju samu i moram reći da je iskreno žalim te smatram da je psihički nestabilna osoba", kazala je Alka Vuica za Index.hr, a ništa drugačije riječi, doduše očekivano, nije joj uputila ni Mia Begović.

Vezane vijesti

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun: 'Naplatiti ću Vlatki njene laži'

Snježana Mehun ovih dana se na sudu žestoko raspravlja sa svojom bivšom prijateljicom, voditeljicom i pjevačicom Vlatkom Pokos koja ju je, prema… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 28.05.10. 13:32

pa šta ona ima podizati tužbu ahahaha sve glupača do glupače


registracija
10/11/09

ruvil, 28.05.10. 15:10

Stvarno jadno ako Vlatka nema drugog nacina da si zaradi za zivot!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika