30.05.2010. / 11:53

Autor: Branka Prica

Dolores Lambaši prijatelji čestitaju na trudnoći

Riječ je o posve neodređenoj rečenici koju je Dolores Lambaša izabrala za svoj status prije nekoliko dana. Kratko je napisala: "Neočekivano lijep dan. Sretna!", ali su tu njenu izjavu njeni prijatelji popratili konkretnim komentarima koji svi odreda sugeriraju da ona i Dikan - očekuju bebu

Dolores LambašaDolores LambašaDolores Lambaša poznata je po tome što često komentira aktualne događaje iz svog života na svom Facebook profilu, a često se na taj način i obračunava s osobama kojima ima potrebu udijeliti neki svoj savjet.

Jedna od tih osoba je i Vlatka Pokos, bivša supruga Josipa Radeljaka s kojim glumica trenutno živi. Budući da Vlatka Pokos trenutno u medijima najavljuje svoju kontroverznu biografiju u kojoj će opisati i detalje iz svoga propalog braka s Dikanom, moguće je da je i posljednja komunikacija Dolores Lambaše s njenim prijateljima dogovoren pokušaj da se izazove reakciju svoje prethodnice.

Roza ili plavo

Riječ je o posve neodređenoj rečenici koju je Dolores Lambaša izabrala za svoj status prije nekoliko dana. Kratko je napisala: "Neočekivano lijep dan. Sretna!", ali su tu njenu izjavu njeni prijatelji popratili konkretnim komentarima koji svi odreda sugeriraju da ona i Dikan - očekuju bebu.
"Draga, jel fakat istina? Čuo sam sve, koja će biti bojica, ha? Javi se na PVT. Cestitam", "Jubice,zovem te, javi se, moramo znati hoćemo li kupovati plavu ili rozu bojicu! Od srca čestitam tebi i Josipu!", "Čestitam od srcaaaaaa draga....ja ti kupim rozu...da bude lipo na tebe" i "Ako sam dobro shvatila, Dolores-čestitam Vam! Bog vam je konačno podario veliku sreću", samo su neki od tih komentara.

Do izjave Dolores Lambaše i Josipa Radeljaka za sada nismo uspjeli doći, ali poznavajući njihov stil života i ljubav prema javnom eksponiranju, ne sumnjamo da će se uskoro pohvaliti sa sretnim vijestima ako su istinite.

Vezane vijesti

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof rodila

Peaches Geldof, 23-godišnja kći Boba Geldofa prošlog je vikenda na svom Twitter profilu napisala: "Da, istina je da sam postala mama! Moj maleni… Više

Komentari

registracija
17/12/09

petrus, 30.05.10. 12:30

Ma siguran sam da je to Dikan sklepao. To je ili Leo ili neki potentni jebač.


registracija
10/11/09

ruvil, 30.05.10. 13:45

Ha,ha,ha ako je istina onda su ga napravili samo iz inata Vlatkici! Koja sapunica!


registracija
30/6/09

jebivjetar, 30.05.10. 21:56

Ni Karamarko nema pojma s kom je trudna ! A ni samoj joj nije baš sve jasno.


registracija
8/11/06

Willie, 31.05.10. 22:31

"Neočekivano lijep dan. Sretna!" ... možda ju je netko neočekivano, nabrzaka, izjebao ?....... ne mora odmah biti trudna, samo je zbog toga sretna.;))
Kakve to veze ima s tim starkeljom? ;)


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika