31.05.2010. / 16:46

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Pozitivne vijesti iz susjedne Slovenije

Premijerka ima uglavnom ugodan tjedan pun zanimljivih susreta, pohvala i samopohvala a usput i ekstravagancije. Na našoj hrvatskoj gospodarsko političkoj sceni slijede prije svega pozitivne vijesti iz susjedne Slovenije (referendum!). Na redu su rasprave o turizmu i nagovještaj promjena u tom ministarstvu

Anđelka SubašićAnđelka SubašićVrlo uzbudljiv tjedan je pred nama u kojem se događaju stvari filmskom dinamikom. Kao da se je dugo nakupljala ljutnja koja će poput vatre i eksplozije izlaziti van, u erupciji.

Zato će bukvalno eruptirati vulkani, ali čistom lavom, neočekivano i ugroziti ljudske živote. Zato će biti požara i to vrlo opasnih, nastalih zapaljenjem eksplozijom zapaljivih plinova. Da ne govorimo o tropskim olujama koje će pustošiti. Tu su i potresi kao dio ljutnje prirode ili neke vrste ‘'nervoze'' zemlje.

Nedjelja 06. lipnja vrlo je napeti dan, najdinamičniji dan u dvomjesečnom ciklusu napetih sukoba. Ratni sukob je gotovo neizbježan. Zanimljivo će biti pratiti verbalne ali i fizičke sukobe skupina. Štrajkovi neće biti mirni već će se mnogi pretvoriti u izravne nemire i sukobe sa policijom.

Najlošiji utjecaj planetarnih konstelacija pogađa područje oko u blizini ušća Amazone, područje Equadora, Brazila, (Sao Paolo plus Rio de Janeiro). Snažan utjecaj sukoba prolazi kroz Bankok, Hong kong, pa zatim Izrael, Johanesburg ali i New York neće biti pošteđen.

Na našoj hrvatskoj gospodarsko političkoj sceni slijede prije svega pozitivne vijesti iz susjedne Slovenije (referendum!). Na redu su rasprave o turizmu i nagovještaj promjena u tom ministarstvu.

Mladi ljudi će aktivno i glasno izricati svoje mišljenje što neće proći bez uzrujavanja. Znači na redu su maturanti, studenti i skupine mladih (jedni će protestirati protiv nasilja dok će drugi činiti nasilje). Oni će i u politici igrati važnu ulogu (vrijeme je da mladi dođu na scenu).

Banke bi trebale pojačati mjere zaštite zbog tendencije oružanih pljački. Doći će do hapšenja i privođenja nasilnika. Uniformirane osobe su u opasnosti od stradavanja. Seksualno nasilje je pojačano.

Premijerka ima uglavnom ugodan tjedan pun zanimljivih susreta, pohvala i samopohvala a usput i ekstravagancije.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika