26.09.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

HOLLYWOOD

IZIŠAO IZ CENTRA ZA OVISNIKE

IZAŠAO IZ CENTRA ZA OVISNIKE

David Hasselhoff američki televizijski glumac i tvorac popularne TV-serije “Baywatch”, izašao je napokon iz centra za liječenje alkoholičara, te počeo pohađati seanse udruge liječenih alkoholičara, što je nastavak njegovog oporavka. Otkrio je da je boravak u centru za liječenje alkoholičara vrlo teško podnio, da je u jednom trenutku čak i napustio centar, ali je u njega vraćen u izuzetno dramatičnim okolnostima, te da je sada zadovoljan što je sve prošao, budući da više ne pije.
U centar je otišao, jer je toliko pio, da mu je to počelo uništavati zdravlje i obitelj. No, samo dan nakon što je ušao u centar odlučio je da ga napusti, potpisao je izlaznicu, te smjesta otišao do najbližeg hotela, iznajmio sobu, te se u toj sobi bacio na alkohol, koji je našao u sobnom frižideru. Popio je sve, od toga mu je pozlilo, te je pao u nesvijest na pod hotelske sobe. Tamo ga je sasvim slučajno pronašlo osoblje hotela, pa je prevezen u bolnicu, gdje je konstatirano trovanje alkoholom. Jedva su mu spasili život, te ga potom poslali natrag u centar za liječenje alkoholičara, gdje je potom završio cijeli tretman.
Kaže da mu je nakon izlaska iz centra bilo vrlo teško nastaviti rehabilitaciju na sastancima liječenih alkoholičara, gdje oni izmjenjuju svoja neugodna iskustva s pićem. Čak je na početku na te sastanke dovodio i svojeg tajnika, da mu bude pri ruci, ali je sada na njih počeo ipak odlaziti sam, jer je zamijetio da mu ti sastanci pomažu.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika