12.06.2010. / 09:33

Autor: Totalsport

SP, Domenech: Falio nam je zadnji pas

- Bila je to frustrirajuća utakmica. Imali smo ritma i diktirali tempo, ali nas je Urugvaj spriječio da razvijemo igru. Nedostajao nam je zadnji pas. Oni su bili čvrsti u obrani, a mi nismo uspjeli pronaći rješenja za postizanje gola

Raymond DomenechRaymond DomenechFrancuski nogometni izbornik Raymond Domenech i lijevi bek reprezentacije Patrice Evra komentirali su nastup "tricolora" u 1. kolu skupine A Mundijala u Južnoafričkoj Republici (0-0 s Urugvajem).

- Bila je to frustrirajuća utakmica. Imali smo ritma i diktirali tempo, ali nas je Urugvaj spriječio da razvijemo igru. Nedostajao nam je zadnji pas. Oni su bili čvrsti u obrani, a mi nismo uspjeli pronaći rješenja za postizanje gola. Također smo morali paziti na kontranapade - komentirao je Domenech, uz dodatak da su druge dvije momčadi skupine A (Južnoafrička Republika i Meksiko) sada u prednosti zbog postignutog gola u međusobnom dvoboju (1-1).

- Zaista smo željeli osvojiti tri boda, ali nismo uspjeli. Međutim, ponosan sam na momčad. Mislim da smo odigrali dobro. Bila je to tek prva utakmica i imamo samopouzdanja uoči predstojećih dvoboja. Mislim da smo zaslužili pobjedu. Osim slobodnih udaraca, zaista Urugvaj nam nije ozbiljnije zaprijetio - komentirao je Evra, čija momčad nije uspjela iskoristiti igračku nadmoć na travnjaku od 81. minute (isključenje Nicolasa Lodeira).

Vezane vijesti

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Pariz i Berlin žele snažniju uniju

Francuska i Njemačka žele "ojačati gospodarsku, monetarnu a sutra i političku uniju", rekao je u srijedu Francois Hollande dočekujući njemačku… Više

Komentari

registracija
24/5/09

Sharp, 12.06.10. 15:42

Falila je tebi jucer cijela ekipa.... a ne samo zadnji pas ! Katastrofalno losa francuska... a Henry je prica za sebe, bas se pravi javio i napadao sudaca nakon one navodne ruke u sesnajstercu ! NULO jedna !!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika