14.06.2010. / 11:06

Autor: Nacionalova redakcija

Tulum na Jarunu: Raspored i satnica T-Mobile INmusic festivala

Festival će se otvoriti nultim danom, 21. lipnja, a program nultog dana festivala odvijat će se isključivo na glavnom, T-Mobile stageu i noćnom šatoru

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaPotvrđeni su svi izvođači koji ove godine nastupaju na T-Mobile INmusic festivalu te je završen konačan program festivala za sva tri dana održavanja, kao i raspored nastupa i satnica. T-Mobile INmusic festival održat će se od 21. do 23. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu. Massive Attack, Billy Idol, The Flaming Lips, Alice in Chains, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Flogging Molly, Broken Social Scene tek su neka od velikih glazbenih imena koja nas očekuju ove godine na Jarunu. Uz vrhunski glazbeni program i tri dana festivalske zabave na otvorenom, festival nudi i brojne popratne sadržaje, a posjetitelji će tako moći uživati u šestodnevnom kampiranju, avanturizmu i dodatnim zabavnim sadržajima. Festival će se otvoriti nultim danom, 21. lipnja, a program nultog dana festivala odvijat će se isključivo na glavnom, T-Mobile stageu i noćnom šatoru.

Preostala dva dana festivala (22. i 23. lipnja) program će se odvijati na ukupno šest pozornica - tri otvorene pozornice - T-Mobile stage, Sony Ericsson World stage i Tuborg stage te tri noćne pozornice uz programe Absolut Partyja, INbassa i Silent Partyja. Festivalski program počinje nastupima na otvorenim pozornicama u 17 sati, a kulminira nastupima headlinera. Nakon završetka programa na otvorenom, festivalska zabava seli se na noćne pozornice i traje do 5 ujutro. Nulti dan festivala, 21. lipnja nastupaju Alice in Chains, The Beat Fleet, Kawasaki 3P, Popeye i Absolut Party DJ-i. Prvi dan festivala, 22. lipnja nas očekuju Billy Idol, LCD Soundsystem, Morcheeba, !!!, Pendulum, Rise Against, Audio Bullys, The Bambi Molesters, One Piece Puzzle, Deafness By Noise, Bo, Heroina, In-The-Go, Andrija, Zakon Neba i DJ-i Absolut Partyja, INbassa i Silent Partyja. Drugi, posljednji dan festivala, 23. lipnja na programu su Massive Attack, The Flaming Lips, Flogging Molly, Broken Social Scene, New Young Pony Club, Caribou, Martina Topley Bird, Skindred, Dubioza kolektiv, Gustafi, Arieb Azhar, S3ngs, Scroll, Embassy 516, Ne znam kak se zovu, al frajer mi je susjed i DJ-i Absolut Partyja, INbassa i Silent Partyja. Festivalski ulaz otvara se nulti dan u 17:30 sati, a preostala dva dana održavanja festivala u 16:30 sati. T-Mobile INmusic festival ove godine ima i bogatu šestodnevnu kampersku ponudu s nizom zanimljivih sadržaja. Kamperi će tako na raspolaganju imati toplu vodu, wireless internet, trgovinu te mogućnost čuvanja osobnih stvari, punjenja mobitela i laptopa,a uzosnovni sadržaj, u šest dana boravka moći će uživati i ukupanju, sportu, glazbi, posjetima gradu i zanimljivim lokacijama diljem Hrvatske. Kamp će se otvoriti 19. lipnja u podne, a zatvoriti 25. lipnja u isto vrijeme. Ulaznice za T-Mobile INmusic festival mogu se kupiti u svim T-Centrima u Hrvatskoj po cijeni od 490 kn, odnosno 440 kn s popustom za sve T-Mobile korisnike.

T-Mobile korisnici ostvaruju popust od 50 kuna rezervacijom ulaznice putem SMS poruke (prazna poruka se šalje na broj 2255) te predočenjem primljene SMS poruke pri kupnji ulaznice. Kamperske ulaznice mogu se, također, kupiti u svim T-Centrima po cijeni od 180 kn. Svi kupci festivalskih i kamperskih ulaznica imaju mogućnost plaćanja karticama na rate do 6 mjeseci, sukladno pravilima i uvjetima banaka. Pogodnost plaćanja karticama na rate ne vrijedi za dnevne ulaznice i ulaznice za nulti dan. Dnevne ulaznice (22. ili 23.06.) po cijeni od 350 kn te ulaznice za nulti dan (21.06.) po cijeni od 250 kn nije moguće kupiti u pretprodaji u T-Centrima, već će biti dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja festivala.

Detaljni raspored možete vidjeti ovdje

Vezane vijesti

INmusic među 50 najboljih na svijetu

INmusic među 50 najboljih na svijetu

CNN International u svom je članku odabrao i preporučio 50 najboljih svjetskih glazbenih festivala, među koje je uvršten i INmusic festival u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika