23.06.2010. / 10:08

Autor: Andrea Belin

Lana Klingor napokon priznala da je u vezi s Goranom Bogdanom

Nakon što je glumac priznao da je u vezi s negdašnjom pjevačicom kako se svojedobno nagađalo, ona je također priznala da je sretno zaljubljena

Lana KlingorLana KlingorDa bivša pjevačica grupe „E.T", tridesetogodišnja Lana Klingor ljubi glumca Gorana Bogdana šuškalo se još u travnju kada su zajedno viđeni na premijeri predstave "O medvjedima i ljudima" u kazalištu Kerempuh, međutim ni jedno od njih nisu željeli potvrditi ovu informaciju.

No, samo dva mjeseca kasnije nakon što je glumac kazao u magazinu Exkluziv da je u vezi s negdašnjom pjevačicom, ona je također priznala da je sretna u ljubavi.

"Tada sam demantirala jer nismo bili u vezi, ali evo sad jesmo. S Bogdanom je sve išlo prirodnim putem, vrlo polagano i strahovito mi je drago da je tako", kazala je PR agentica Zagrebačkog kazališta mladih.

Inače, Goran Bogdan javnosti je postao poznat ulogom u reklami za Tomato u kojoj glumi s poznatim bosanskohercegovačkim glumcem Emirom Hadžihafizbegovićem, poznatijim kao Ante. U rujnu 2009. godine je prekinuo vezu s kćeri Vesne Pusić, 23-godišnjom Dainom Oniunas Pusić, s kojom je bio četiri i pol godine.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika