23.06.2010. / 12:42

Autor: Andrea Belin

Ekskluzivno: Bivša supruga Ivice Đuzela uhvaćena s novim dečkom

Osam mjeseci nakon razvoda s HTV-ovim novinarom, Anita Kolovrat je pronašla novu ljubav. U vezi je s 29-godišnjim fotografom i glumcem Marijem Mohenskim

Mario Mohenski i Anita Kolovrat; Foto: Igor ŠobanMario Mohenski i Anita Kolovrat; Foto: Igor ŠobanBivša supruga HTV-ovog novinara Ivice Đuzela, dvadesetdevetogodišnja Anita Kolovrat je pronašla novu ljubav.

Kako doznaje portal nacional.hr pjevačica već neko vrijeme ljubi fotografa i glumca Marija Mohenskog.

Da par više ne krije svoju vezu pokazuju i fotografije koje je nedavno snimio fotograf portala nacional.hr dok su Mohenski i njegova draga zajedno ispijali kavu na Jarunu.

Podsjetimo, Ivica Đuzel i Anita Kolovrat objavili su da se rastaju u listopadu prošle godine. "Nažalost, naš brak nije uspio. Do razvoda je došlo isključivo mojoj krivicom. Anita je prekrasna žena i osoba čije ponašanje u nijednom trenutku nije ugrozilo naš brak. Budući da smo nerazdvojno vezani, ostajemo prijatelji, u dobru i zlu. Molim na razumijevanje u ovoj za nas iznimno teškoj situaciji. Krećemo dalje kroz život koji su dosad obilježile obiteljske tragedije, velika bol, ali i jedna neizmjerna ljubav", rekao je Ivica Đuzel.

Komentari

registracija
23/10/09

spinner, 23.06.10. 13:35

čuj! uhvaćena!
pa niste normalni. pa libo vas kita s kim je žena.
ima puno važnijih tema a vi "hvatate" Anitu. yebalo vas takvo novinarstvo. umjesto da naciji kreirate pamet, vi ste u službi onih kome treba glupa nacija.
yebali vas amerikanci da vas yebali.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika