29.06.2010. / 12:06

Autor: Nacionalova redakcija

U Zagrebu se 30. lipnja održava Shopping night

Od Trga bana Jelačića, u Ilici, Radićevoj, Frankopanskoj i ulicama centra grada trgovine označene plakatom The Best Shop Shopping Night ostat će u srijedu otvorene do ponoći i u vremenu od 20 do 24 sata omogućiti svima izvanredne popuste na kompletnu ponudu

Ne propustite iskoristiti izvenredne popuste u više od 100 dućana u centru Zagreba, ove srijede, 30. lipnja tijekom prvog The Best Shop "Shopping nighta".

Hrvatski dizajneri, svjetski modni brandovi, majica iz izloga o kojoj ste do sada možda samo maštali, ove srijede od 20 sati do ponoći bit će i do 80 posto povoljniji.

Od Trga bana Jelačića, u Ilici, Radićevoj, Frankopanskoj i ulicama centra grada trgovine označene plakatom The Best Shop Shopping Night ostat će u srijedu otvorene do ponoći i u vremenu od 20 do 24 sata omogućiti svima izvanredne popuste na kompletnu ponudu.

The Best Shop kao i trgovine koje su za The Best Shop Shopping Night otvorile svoja vrata ovom akcijom žele osvježiti noćni život u srcu Zagreba novom ponudom, a istovremeno osigurati kupcima JOŠ povoljnu kupovinu u sezoni ljetnih popusta.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika