29.06.2010. / 12:26

Autor: Andrea Belin

Ipak kraj: Razveli se Sandra Bullock i Jesse James

Ovogodišnja dobitnica Oscara i njezin nevjerni suprug službeno su se razišli u Teksasu nakon pet godina braka. Po teksaškim zakonima, James neće dobiti nikakvu novčanu naknadu jer je za to potrebno najmanje deset godina braka

Jesse James i Sandra BullockJesse James i Sandra BullockHollywoodska glumica Sandra Bullock je ponovno sama. Kako je objavio magazin People, ovogodišnja dobitnica Oscara i njezin nevjerni suprug Jesse James službeno su se razišli u Teksasu nakon pet godina braka.

Doduše, glasnogovornik Sandre Bullock je za isti časopis potvrdio da je razvod stupio na snagu još prošli tjedan, no po teksaškim zakonima, James neće dobiti nikakvu novčanu naknadu jer je za to potrebno najmanje deset godina braka.

Inače, par se rastao zbog Jamesovih izleta izvan bračne postelje. Za suprugov preljub, ovogodišnja dobitnica Oscara je saznala nekoliko dana nakon dodjele ove prestižne nagrade, kada je o tome progovorila manekenka Michelle McGee.

U međuvremenu se oglasilo još nekoliko djevojaka koje tvrde da su spavale s Jamesom. Podsjetimo, Sandra Bullock i Jesse James vjenčali su se 2005. godine. Prošle godine uspjeli su dobiti i skrbništvo nad Jessejevom četverogodišnjom kćeri Sunny koju ima iz prethodnog braka s porno glumicom Janine Lindemulder.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika