29.06.2010. / 12:31

Autor: Andrea Belin

Brian Austin Green oženio seksepilnu Megan Fox

Par se vjenčao prošli vikend u ljetovalištu Four Season na Hawajima. Seksepilnoj glumici i zvijezdi tinejđerske serije "beverly Hills" je ovo prvi brak, a iz veze s Vanessom Marcil glumac ima osmogodišnjeg sina

Megan Fox i Brian Austin GreenMegan Fox i Brian Austin GreenJedna od najseksepilnijih glumica Megan Fox i glumac, javnosti najpoznatiji po ulozi u tinejđerskoj seriji "Beverly Hills", Brian Austin Green napokon su ozakonili svoju ljubav.

Kako javljaju strani mediji, par se vjenčao prošli vikend u ljetovalištu Four Season na Hawajima. Ovom svečanom trenutku navodno je nazočila samo nekolicina ljudi.

Inače, Megan Fox i Brianu Austinu Greenu je ovo prvi brak, a iz veze s Vanessom Marcil glumac ima osmogodišnjeg sina.

Podsjetimo, par se prvi put zaručio 2008. godine, međutim već godinu dana kasnije su raskinuli zaruke. Iako je glumac na svojoj stranici na Twitteru napisao da je ponovno zaručen u siječnju ove godine, svoju dragu je drugi put zaprosio prije desetak dana.

O vjenčanju tada nije bilo ni riječi, međutim kako trenutačno stvari stoje, nije im dugo trebalo da se predomisle.

Vezane vijesti

Foto: Megan Fox u promo-shootingu za Armani

Foto: Megan Fox u promo-shootingu za Armani

Megan Fox zaštitno je lice Armanijeve Beauty 2011 Christmas Collectiona. Ovo su samo promotivne fotografije za novu liniju dekorativne kozmetike.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika