01.07.2010. / 08:47

Autor: Nacionalova redakcija

Sindikalna čestitka premijerki: Za referendum potpisalo ukupno 813.016 građana

Iako službenih informacija još uvijek nema, sindiakti su najavljivali kako će inzistirati na organiziranju referenduma i to prema važećim odredbama Ustava koje su blaže u odnosu na one koje su vrijedile do prije nekoliko dana

Točno prije godinu dana Ivo Sanader šokirao je Hrvatsku svojim odlaskom, a za svoju nasljednicu odredio je Jadranku Kosor. Za svoju prvu obljetnicu premijerka je dobila lijepu sindikalnu čestitku u obliku potpisa za referendum protiv promjena Zakona o radu.

Novi list je došao do najsvježijih neslužbenih podataka prema kojima su sindiakti prikupili potporu 813.016 građana za raspisivanje referenduma o Zakonu o radu.

Očekuje se da će sindikati na zajedničkoj konferenciji za novinare organizacijskog odbora u četvrtak objaviti i službene podatke o referendumskoj peticiji, ali i daljnje aktivnosti koje kane provoditi vezano uz Zakon o radu.

Iako službenih informacija još uvijek nema, sindiakti su najavljivali kako će inzistirati na organiziranju referenduma i to prema važećim odredbama Ustava koje su blaže u odnosu na one koje su vrijedile do prije nekoliko dana.

Novi list piše kako bi sindikati od refernduma mogli odustati jedino pod uvjetom da Vlada Zakon o radu povuče iz procedure i obveže se da ga idućih godinu dana neće dirati.

Vezane vijesti

Stipić najavio mobiliziranje članstva "Preporoda"

Stipić najavio mobiliziranje članstva "Preporoda"

Predsjednik sindikata zaposlenih u hrvatskom školstvu "Preporod", Željko Stipić, najavio je mobiliziranje članstva do jeseni zbog vladina prijedloga… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 01.07.10. 09:23

SAD TREBA STISNUTI GOVNA DA RASPIŠU PRIJEVREMENE IZBORE. NEKA I SDP VIDI DA JE NAROD PUN KURAC BUDALA I DA PAZE KAKO ĆE ONI VLADATI.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika