02.07.2010. / 08:55

Autor: Nacionalova redakcija

Video: Pusić napala Šukera i umalo napustila Otvoreno: Jeste vi pri sebi?

Zbog nastale situacije morala je intervenirati i Hloverka Novak Srzić, koja je tražila od Šukera da se ispriča. Ministar financija se ispričao, ali je Vesna Pusić odbila njegovu ispriku

Vesna PusićVesna PusićŠefica HNS-a Vesna Pusić umalo je jučer zbog ponašanja ministra financija Ivana Šukera napustila studio emisije Otvoreno. Naime, tijekom rasprave o stanju državnih financija, Šuker je u standardnom HDZ-ovskom tonu pričao o nasljeđu od prethodne vlade, kao i dugovima koje je HNS-ovac Radimir Čačić ostavio u Hrvatskim autocestama. Vesna Pusić u više ga je navrata upozorila da se sve to o čemu on priča dogodilo prije sedam godina. Uz to, 'sporan' je detalj bio razgovor oko eventualnih dugova javnih poduzeća.

Šuker je naime tvrdio da ih nema, na što ga je Vesna Pusić pitala je li to na 'majke mi'. Šuker se iz nekog razloga osjetio uvrijeđenim, pa je HNS-ovki ljutito uzvratio da se degutantno ponaša. "Kako mi možete reći da sam degutantna, jeste vi pri sebi?", rekla je u nevjerici Vesna Pusić. Želeći se opravdati, Šuker je uzvratio kako nije htio reći da je ona degutantna kao osoba, već da mu ' stalno upada u riječ'. Zbog nastale situacije morala je intervenirati i Hloverka Novak Srzić, koja je tražila od Šukera da se ispriča. Ministar financija se ispričao, ali je Vesna Pusić odbila njegovu ispriku.

Vezane vijesti

'Hrvatska je primjer za regiju'

'Hrvatska je primjer za regiju'

Hrvatska je na putu u Europsku uniju prošla dug i uspješan put reformi i njezin uspjeh može poslužiti kao primjer za druge zemlje regije, rekao je u… Više

Komentari

registracija
25/12/09

trta333, 02.07.10. 10:35

Ne zna onaj debeli gde šupalj.Kada ga je gospodja poduhvatila,raširile mu se oči i obuljavio kao sova.Pa sinoć je hrvatska javnost mogla viditi ko je osnovni krivac za ovu situaciju.Sinoć je i onima koji su se dvoumili postalo jasno da Vlada i ovaj buljooki su glavni krivci i da će sa njima svaki dan kriza biti dublja,a narode sve teže.I sinoć se upljuva objašnjavajući kako će ovrhe doneti boljitak Hrvatskoj.Pa kako napraviti ovrhu kada je država Hrvatska,najveći dužnik i generator dužničke krize.


registracija
28/4/10

Zvonko, 02.07.10. 10:50

Simply bitch!


registracija
28/4/10

Zvonko, 02.07.10. 11:12

Čovjek ju nije nazvao degutantnom, nego je rekao da je "degutantno to koliko upada u riječ", što je istina. Žena je odvratna, jadna nam je vlast ali nam je opozicija još jadnija. I čemu se nadati nakon izbora? Ničem lijepom.


registracija
30/6/05

astajcic, 02.07.10. 11:15

Kakav šarm, ma koja bi to hladna gospođa odolila dječjim okicama punim suza i onim mesnatim obrašćićima koji se drmuckaju dok mu latice ruža lepršaju u eter s jezika... LOL


registracija
17/6/10

jjkeizerin, 02.07.10. 14:35

Gdje je bila ovolika (nazalost odglumljena i ovom prilikom ) ljudskost kada su smrtno uplaseni hrvatski Srbi dali do znanja da ne zele jos jedno etnicko ciscenje (nakon onog prvog ustaskog iz 2.svj. rata) na hrvatskom prostoru? Da li je tada nekom od HDZ-ovih 'dobro odgojenih' decki ali i djevojaka palo na pamet da se poduzme sve ali apsolutno sve kako strah ne bi eskalirao u (nazalost dobro isplanirani) pokolj i progon?
Strah nije tesko razumjeti, zar ne ? Nazalost sada je postao preveliki problem. Trebati ce puno finoce i poniznosti i dobre namjere od strane hrvatske inteligencije dok mu utjecaj ne oslabi na neku podnosljiviju razinu.


registracija
11/1/10

fluid, 02.07.10. 17:28

jjkeizerin,ti si nešto pobrkao oko teme.No nisi jedini.Osnovno ponašanje vlasti je bahatost,nemoralnost,primitivizam i neosjetljivost na bilo šta oko sebe.Šuker,Milinković,matešić i ostali su sa dna ljestvice.Talog čovječnosti i oličenje nekulture.Zato nije ni čudo da se Šuker i Milinković,po tko zna koji već puta,javno izblamiraju.Kada su im argumenti "za k..."tada nastupaju agresivno i nekulturno.Dobro je za javnost jer iz ovoga mogu svašta naučiti.Što iz dosadašnjeg iskustva očigledno nisu naučili.Gospođi poput Vesne reći da je degutantna je,u najmanju ruku,degutantno.A Šuker je sav degutantan.Kao i cijela vladajuća nomenklatura.


registracija
9/6/10

pogibija, 02.07.10. 21:36

Pusićka je provocirala cijelo vrijeme, zaslužila je i teže riječi. A, dama, nije ni Hloverka ni Pusićka to se već odavno zna. Argumenti su argumenti ma tko ih izgovorio.


registracija
22/6/10

Konstantinos, 02.07.10. 22:52

Mislim da gospodja Pusic nije postupila mudro. Stvarno nije dozvolila Sukeru da objasni gledateljstvu stanje ekonomije sto su svi zeljno cekali. Umjesto da dozvoli Sukeru da da objasnjenje pa ga onda "napadne" obvako, nije postignuto bas nista. Svojom neopreznom taktikom ona je doslovno "torpedirala" emisiju a gledateljstvo ostavila uskraceo za bitne odgovore. Mislim da je ona naskodila prvenstveno sebi gradeci image svadljive osobe s kojom je nemoguc parlamentarni dialog. Umjesto da Suker otkrije sve slabosti sistema otkrilo se nesto sasvim drugo sto je samo pojacalo dezorijentiranost i vjeru u vjerodostojnost nekih oporbenih politicara.


registracija
18/1/08

ankicascreiber, 02.07.10. 23:40

ovo je jad i jadno. prvo se suker izvlaci na neke beskorisne gluposti od prije 7 godina. Onda pusicka upada u rijec, i izvrce sukerove komentare da bi se napravila kao jako pametna gospoda. Neznas sto je jadnije slusati sve Sukerove gluposti, ili slusati ovu tupavu Pusicku koja sa Cacicem pravi svoju privatnu stranku vec 10 godina, i pretvara se kao neka profinjena faca a to uopce nije.
zar nema nitko zdrave pameti da bi vodio ovu drzavu???????


registracija
27/6/10

Pirimir, 03.07.10. 08:24

Ova Pusićka je stalno upadala u riječ ministrima . Ne mislim da su Šuker i Milinović osobito sposobni ministri ali treba ih pustiti da informiraju gledaoce jer su najbolje informirani . Treba ih pustiti da kažu informaciju i svoje mišljenje . Političari u Hrvatskoj trebaju biti debelokožci a čovjek po svojoj prirodi je osjetljiv . I Pusićka je osjetljiva kad joj se nešto kaže ali voli da vrijeđa druge .Ona misli za sebe da je pametna .


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 03.07.10. 19:11

Nevjerojatno,taj HDZ se uvijek vraca na prijasnje godine,pri tome zaboravlja da su oni od 20 god.Hrvatske samostalnosti 16 godina vladali i za to vrijeme sistematski ovu drzavu,pljackali i varali..


registracija
13/10/09

branimir, 03.07.10. 23:44

Vjerujte mi. Uz ovakav narod, svakoj vlasti bit će teško.


registracija
30/9/09

davor12345, 04.07.10. 17:04

He, he, he! Mnogo smešno!


registracija
30/9/09

davor12345, 04.07.10. 17:16

He, he, he!


registracija
16/6/10

medmed, 05.07.10. 14:00

ma Šuker me razočarao zato što se ispričao ovoj sotoni četničkoj, koja glumi inteligenciju, a za svaki kriminal ima dvostruka mjerila , naime: kada netko iz HDZ-a mazne neku lovu ova kuja kaže kako je to lopovluk kao što i je , a kada se razotkrije neki lopovčina čačić ili ferenčak ili linić ili neka sdp-ovska lopovčina onda kuja veli to nije to , to treba ispitat, gdje su dokazi , bla, bla,....... , i time dokazuje nedosljednost i primjenu dvostrukih mjerila gdje lopovluk može biti krađa, a i nemora ako je neka komunjara u pitanju, pa nije zločin to što je dikobraz mesić naredio da se lova iz podravke prebaci srđi mladiniću u SMS, ali je krađa od strane polančeca koji nije ukrao nego je bio tamo negdje u nekom odboru , pa su neki njegovi kolege to ukrali ali eto on je lopov, i to vam je vesna pusić, a neka mi netko kaže nešto suvislo i nekakav program koji pusićka zastupa, ma gospodo to nepostoji, pa svi mi znamo reći da nešto nevalja, da je kriza, da je situacija loša i da mora biti bolja , ali ja očekujem od oporbe da daje rješenja , a ne samo da kritizira to i mi mali građani znamo, i toliko o tom smeću .


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika