05.07.2010. / 10:47

Autor: Andrea Belin

Super Silva napokon progovorila: Otac mog djeteta je oženjeni poduzetnik

Pjevačica još uvijek nije izgovorila ime tajanstvenog muškarca s kojim je imala seksualnu aferu, međutim za priznala je da je riječ o starijem poduzetniku koji ima obitelj

Super SilvaSuper SilvaTri tjedna nakon što je u javnost procurila informacija da je Silvija Mišanović, javnosti najpoznatija kao Super Silva u blaženom stanju, pjevačica je odlučila otkriti tko je otac njezina djeteta.

Iako se prvotno šuškalo da je seksualnu aferu imala s Josipom Radeljakom, Super Silva je demantirala takve navode.

Doduše, još uvijek nije izgovorila ime tajanstvenog muškarca, međutim za magazin Exkluziv je priznala da je riječ o starijem poduzetniku koji ima obitelj.

Podsjetimo, da je pjevačica u blaženom stanju otkrila je njezina dugogodišnja partnerica Bruna Matijaš koja je odmah iselila iz njihovog zajedničkog stana jer nije mogla vjerovati da joj je zaručnica bila nevjerna.

Inače, upravo ona je posljednje dvije godine bila najveći oslonac Super Silvi, a naročito nakon automobilske nesreće u kojoj je pjevačica prošla s teškim ozljedama glave i kralježnice.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika