05.07.2010. / 16:18

Autor: Nacionalova redakcija

Izgubljena godina: Riječki SDP o 365 dana vlade Jadranke Kosor

"365 dana izgubljenih zašto? Iz jednostavnog razloga što u tih 365 dana nije bilo novih rješenja ni za mirovinski sustav, ni za zdravstveni sustav, ni za socijalni ni za gospodarski sustav", izjavio je Slavko Linić

Slavko LinićSlavko LinićSto tisuća izgubljenih radnih mjesta, 80 tisuća neisplaćenih plaća, te uz ostalo 30 milijardi neplaćenih računa - bilanca je jednogodišnje vladavine premijerke Jadranke Kosor i njezine kozmetički izmijenjene, zapravo Sanaderove i HDZ-ove vlade, tvrdi riječki SDP.

Isti nestručni i neodgovorni ljudi, napominju, i dalje otimaju od siromašnih. Za to vrijeme, SDP je, kažu, nudio rješenja - od zdravstva, uvođenja zaštitnih kamata za ulagače, do ulaganja u energetiku i željeznice s ciljem otvaranja novih radnih mjesta, uključujući i smanjenje državne uprave na koje je Kosor čekala godinu dana.

"365 dana izgubljenih zašto? Iz jednostavnog razloga što u tih 365 dana nije bilo novih rješenja ni za mirovinski sustav, ni za zdravstveni sustav, ni za socijalni ni za gospodarski sustav", izjavio je Slavko Linić, saborski zastupnik SDP-a, prenosi HRT.

Vezane vijesti

Tvrtke duguju 43 milijarde kuna

Tvrtke duguju 43 milijarde kuna

Ministar financija Slavko Linić i ministar pravosuđa Orsat Miljenić predstavili su danas u Banskim Dvorima prijedlog Zakona o financijskom poslovanju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika