07.07.2010. / 13:22

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Milinović: 'Predsjednik SDP-a ostat će u oporbi i nakon izbora za godinu dana'

"Milanović je", dodao je potpredsjednik Vlade "gospodin kojega bole prepone u Saboru. On ide na godišnji u sedmom i osmom mjesecu kao što je najavio, a mi nastavljamo raditi"

Darko MilinovićDarko MilinovićPotpredsjednik Vlade i ministar zdravstva i socijalne skrbi Darko Milinović komentirao je danas riječi predsjednika SDP-a da je sadašnjoj Vladi došao kraj rekavši kako je Milanović to govorio i na izborima prije tri godine koje je izgubio, pa će tako, smatra Milinović, šef SDP-a u oporbi ostati i nakon redovnih izbora za godinu dana.

"Da je imao imalo morala tada bi odstupio s mjesta predsjednika SDP-a i prepustio ga nekome tko bi eventualno mogao SDP za jedno 15-ak godina dovesti na čelo ove države", rekao je Milinović novinarima tijekom posjeta Dječjoj bolnici u Klaićevoj.

"Milanović je", dodao je potpredsjednik Vlade "gospodin kojega bole prepone u Saboru. On ide na godišnji u sedmom i osmom mjesecu kao što je najavio, a mi nastavljamo raditi".

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika