07.07.2010. / 18:41

Autor: Nacionalova redakcija

Josipović o Hloverkinom izboru: 'Njeno imenovanje nitko ne može osporiti'

"Gospođa Hloverka Novak Srzić, izabrana je u proceduri predviđenoj zakonom i aktima HRT-a i stoga nitko nema pravo osporiti njen izbor. Nadam se da će gospođa Hloverka Novak Srzić svoj mandata iskoristiti kako to dolikuje duhu javne televizije"

Ivo JosipovićIvo JosipovićNakon što je Programsko vijeće HRT-a imenovalo danas Hloverku Novak Srzić privremenom direktoricom programa HTV-a ne prestaju stizati reakcije na ovo imenovanje.

Kratkom izjavom Jutarnjem listu o imenovanju Hloverke Novak Srzić očitovao se i predsjednik Ivo Josipović. Naime, ovaj je dnevnik objavio kako je i sam Josipović lobirao da se Hloverku postavi na ovo mjesto. No Josipović je to oštro demantirao kazavši kako je on sam tražio njenu ostavku zbog pristranog praćenja predsjedničke kampanje u kojoj je podržavala jednog od njegovih protukandidata. Usprkos tome Josipović kaže kako u tom imenovanju ne vidi ništa sporno.

"Gospođa Hloverka Novak Srzić, izabrana je u proceduri predviđenoj zakonom i aktima HRT-a i stoga nitko nema pravo osporiti njen izbor. Nadam se da će gospođa Hloverka Novak Srzić svoj mandata iskoristiti kako to dolikuje duhu javne televizije", izjavio je Jutarnjem predsjednik Ivo Josipović

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika