08.07.2010. / 12:42

Autor: Andrea Belin

Nova djevojka Frane Lasića je prijateljica Dolores Lambaše

Premda glumac još uvijek ne želi komenttirati svoj ljubavni život, s dvadesetčetverogodišnjom Slovenkom Sašom Lešnik, vječiti zavodnik navodno se viđa već duže vrijeme

Frano LasićFrano LasićDa je pedesetšestogodišnji glumac ima novu djevojku počelo se šuškati nakon završnog partyja, šestog po redu Libertas Film Festivala koji se održao u utorak u Dubrovniku.

Premda bivši dečko Dolores Lambaše još uvijek ne želi komenttirati svoj ljubavni život, s dvadesetčetverogodišnjom Slovenkom Sašom Lešnik, vječiti zavodnik navodno se viđa već duže vrijeme.

Da često provode vrijeme zajedno, pokazuju i fotografije koje je atraltivna crnka objavila na svom Facebook profilu. A da stvar bude zanimljivija, Saša Lešnik je prijateljica, doduše samo na Facebooku, s njegovom bivšom djevojkom, Dolores Lambašom. Atraktivne crnke su si preko najpopularnije društve mreže svojedobno slale i komplimente na račun izgleda.

Inače, nakon prekida s glumicom koja je od ljeta u vezi s Josipom Radeljakom, pedesetšestogodišnji glumac je već nekoliko puta snimljen u društvu lijepih žena, a je li misteriozna crnka uistinu samo još jedna u nizu njegovih prijateljica ili je Lasić pronašao novu ljubav, još uvijek možemo samo nagađati.

Vezane vijesti

Dolores Lambaša već mjesecima odlazi psihijatru

Dolores Lambaša već mjesecima odlazi psihijatru

Dva tjedna nakon napada 18-godišnjeg mladića na supetarskoj rivi, glumica Dolores Lambaša odlučila je ispričati što se zapravo dogodilo te noći.… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 10.07.10. 23:19

Ima li sanse da se tom Frani Lasicu, inace skoro ni trecerazrednom glumcu, prestanu brojati cahure!?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika