09.07.2010. / 13:51

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Mišetić nije uspio: Sud odbio zahtjev Uprave CA za zabranom štrajka stjuardesa

Stjuradese i stjuardi stoga mogu nastaviti sa štrajkom zbog kojeg su jutros otkazani svi letovi za Beč, Podgoricu, Prištinu, Zadar i Pulu, a idućih bi dana, ako se održi do kraja, mogao "prizemljiti" ukupno 24.000 putnika

Predsjednik Uprave Croatia Airlinesa Ivan MišetićPredsjednik Uprave Croatia Airlinesa Ivan MišetićŽupanijski sud u Zagrebu odbio je danas zahtjev Uprave Croatia Airlinesa za zabranom štrajka stjuardesa koji je počeo jutros u šest sati, doznaje se od sindikalaca.

Predsjednik Uprave Ivan Mišetić podnio je zahtjev za zabranom štrajka i naknadom štete, tvrdeći da je četverodnevni štrajk koji organizira Sindikat kabinskog osoblja zrakoplova (SKOZ) nezakonit, no sud je odbio zahtjev kao neosnovan.

Stjuradese i stjuardi stoga mogu nastaviti sa štrajkom zbog kojeg su jutros otkazani svi letovi za Beč, Podgoricu, Prištinu, Zadar i Pulu, a idućih bi dana, ako se održi do kraja, mogao "prizemljiti" ukupno 24.000 putnika.

SKOZ će uskoro uputiti dopis Mišetiću sa zahtjevom za nastavkom pregovora kako bi se postigao dogovor i prekinuo štrajk koji bi, po tvrdnjama Uprave, u četiri dana mogao izazvati štetu od čak 29 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika