09.07.2010. / 14:35

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

SDSS i manjine ne napuštaju koaliciju: 'Ostajemo da se Tanković ne bi vratio'

Najavu HSLS-a i bošnjačkog zastupnika Šemse Tankovića da razmišljaju o napuštanju vladajuće koalicije Pupovac je komentirao riječima: "Postoji rizik da se, ako mi izađemo iz koalicije, Šemso Tanković vrati, a to ne želimo riskirati"

Milorad PupovacMilorad PupovacZastupnici SDSS-a i nacionalnih manjina ne razmišljaju o napuštanju vladajuće koalicije, a vladu će i dalje podržavati u strateškim nacionalnim pitanjima, izjavili su danas SDSS-ovac Milorad Pupovac i zastupnik talijanske manjine Furio Radin.

"Svima je pozicija u vladi nekomotna, zbog teških odluka koje treba donositi, no mi ćemo i dalje podržavati vladu u strateškim nacionalnim pitanjima, jer su sljedeći mjeseci ključni za završetak pregovora s EU i provođenje mjera za stabiliziranje proračuna i gospodarstva", rekao je Pupovac novinarima u Saboru.

Najavu HSLS-a i bošnjačkog zastupnika Šemse Tankovića da razmišljaju o napuštanju vladajuće koalicije Pupovac je komentirao riječima: "Postoji rizik da se, ako mi izađemo iz koalicije, Šemso Tanković vrati, a to ne želimo riskirati".

Furio Radin kaže, pak, da u Klubu nacionalnih manjina nije bilo govora o napuštanju koalicije te da su zastupnici nacionalnih manjina zadovoljni mnogim pomacima u posljednje vrijeme, poput vraćanja dvojezičnih natpisa na istarski ipsilon i izmjena Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina.

"U Hrvatskoj nikad nije bilo izvanrednih izbora, a kada bi se oni sada dogodili, pokazali bi da je Hrvatska nestabilna i politički i ekonomski", rekao je Radin.

Najava Šemse Tankovića ga, međutim, ne čudi, jer, podsjetio je, Tanković nije u Klubu nacionalnih manjina, nego u Klubu HSLS/SDA.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 09.07.10. 15:18

srpske podguzne muhe. Normalno da ste uz onu bjeloglavu srpkinju. Mrš u pičku materinu skupa s njom.


registracija
16/6/10

nosonja, 09.07.10. 16:15

Njima je i stalo da održe ovu vladu ,zato što ne vole Hrvatsku.


registracija
30/6/10

petrus7, 09.07.10. 18:04

nosonja potpisujem. Oni se tako svete za poraz u ratu. Ali nema veze, neće više nikad u vladu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika