12.07.2010. / 12:58

Autor: Nacionalova redakcija

Matijašević prijeti: 'Mogući su štrajkovi i blokade za vrijeme turističke sezone'

"Vidjeli ste da me jedan budalaš iz redova pozicije, odnosno HDZ-a, optužio da miniram turističku sezonu, a istodobno je taj budalaš rekorder po naplaćenim putnim nalozima u Saboru", kazao je Matijašević mislivši pri tome na Franu Matošića

Ozren MatijaševićOzren MatijaševićOzren Matijašević, predsjednik HUS-a, nakon što se proteklih tjedana 'zabavljao' prikupljanjem potpisa za referendum, ovog je puta u Splitu priprijetio štrajkom i blokadama.

"Poručujem da će, ako vladajući ne počnu realizirati dogovoreno, sindikati odgovoriti snažnim štrajkovima i blokadama za koje neće čekati kraj turističke sezone", rekao je Matijašević ispred splitskog Trgovačkog suda gdje su radnici Salonita podsjetili na kaznene prijave koje su podnijeli protiv stečajnog suca i stečajnog upravitelja, prenosi Večernji list.

Matijašević je u svojem istupu kazao kako će sindikati učiniti sve da daju priliku argumentima, "ali ako ne uspijemo, ići će štrajkovi i prosvjedi. Šef HUS-a se osvrnuo i na neke od izjava koje su prema njemu bile upućene od strane HDZ-a.

"Vidjeli ste da me jedan budalaš iz redova pozicije, odnosno HDZ-a, optužio da miniram turističku sezonu, a istodobno je taj budalaš rekorder po naplaćenim putnim nalozima u Saboru", kazao je Matijašević mislivši pri tome na Franu Matošića koji je nedavno izjavio da Matijašević svojim izjavama ugrožava na tisuće radnih mjesta u turizmu.

Vezane vijesti

Stipić najavio mobiliziranje članstva "Preporoda"

Stipić najavio mobiliziranje članstva "Preporoda"

Predsjednik sindikata zaposlenih u hrvatskom školstvu "Preporod", Željko Stipić, najavio je mobiliziranje članstva do jeseni zbog vladina prijedloga… Više

Komentari

registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 13:37

TREBA DICI USTANAK I ODUZETI TAJKUNIMA SVE STO SU POKRALI---uskoro ......


registracija
9/5/10

lolobrigita, 12.07.10. 13:42

Usput,zna li taj budalaš tko je upropastio i ozbiljno ugrozio Hrvatsku državu za vrijeme i nakon turističke sezone?Svih 20 zadnjih godina.Banda lopovska, sad bi rado krivili bilo koga, sindikate, školarce, Slovence,Srbe...Samo ne sebe.Ono što je HDZ učinio ravno je veleizdaji,moj budalašu.
Ne zaboravite,kad je Split u pitanju,ni "privatizaciju" Slobodne Dalmacije.To će biti novi Salonit ili Damacijavino.


registracija
12/7/10

Ivandija, 12.07.10. 13:50

Doce vrijeme KADCEMO TAJKUNIMA SVE ODUZETI I PODJELITI NARODU......uskoro ...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika