12.07.2010. / 18:05

Autor: Nacionalova redakcija

Matijašević s Kosor: Salonitom će se pozabaviti i ministar pravosuđa Bošnjaković

Na sastanku se razgovaralo o prosvjedu radnika Salonita, a Matijašević i Marić izvijestili su premijerku o stvarnom stanju u toj tvrtci, o činjenici da se prostor tvornice ne sanira dovoljno kvalitetno ni brzo

Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor primila je u Banskim dvorima predsjednika Hrvatske udruge sindikata i koordinatora sindikalnih središnjica Ozrena Matijaševića i glavnog povjerenika Hrvatske udruge sindikata za Dalmaciju Jozu Marića, priopćili su iz Vlade.

Ozren MatijaševićOzren MatijaševićNa sastanku se razgovaralo o prosvjedu radnika Salonita, a Matijašević i Marić izvijestili su premijerku o stvarnom stanju u toj tvrtci, o činjenici da se prostor tvornice ne sanira dovoljno kvalitetno ni brzo. Premijerka Kosor najavila je da će sutra o ovom pitanju razgovarati s ministrom pravosuđa Draženom Bošnjakovićem. Također razgovaralo se i o rješavanju zadnjeg preostalog pitanja o obeštećenju svih radnika Salonita zatečenih u radnom odnosu danom otvaranja stečajnog postupka.

Tema sastanka bilo je i funkcioniranje rada GSV-a i nužnosti nastavka socijalnog dijaloga, s čime su se svi sudionici složili. Uskoro se očekuje i tematska sjednica GSV-a o nastavku njegovog rada.

Na sastanku je nazočio i ministar mora, prometa i infrastrukture i predsjednik GSV-a Božidar Kalmeta.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika