15.07.2010. / 11:55

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

ZG holding: Stabla uklonjena na zahtjev Horvatinčića

Zagrebački holding priopćio je da odbacuje sve pokušaje upletanja te tvrtke u političko-pravna pitanja projekta u Varšavskoj ulici te navodi da je njegova podružnica "Zrinjevac" jutros na zahtjev naručitelja uklonila pet stabala iz te ulice.

Djelatnici Zrinjevca uklanjaju stabla; PixsellDjelatnici Zrinjevca uklanjaju stabla; PixsellZagrebački holding priopćio je da odbacuje sve pokušaje upletanja te tvrtke u političko-pravna pitanja projekta u Varšavskoj ulici te navodi da je njegova podružnica "Zrinjevac" jutros na zahtjev investitora u projekt Cvjetno, Hoto grupe, uklonila pet stabala iz te ulice.

"S poslovnog i tehničkog gledišta podružnica je postupila po uobičajenu postupku kad od ovlaštena naručitelja dobije takav zahtjev. 'Zrinjevac', odnosno Zagrebački holding d.o.o., nije u položaju da odlučuje je li neki projekt opravdan ili društveno prihvatljiv, već je to u isključivoj nadležnosti investitora, gradskih i državnih tijela", navodi u priopćenju holding i podsjeća da kao komunalna tvrtka imaju godišnji ugovor s gradom Zagrebom o pružanju komunalnih usluga te je to najvažniji izvor prihoda holdinga.

Na kraju, ističe se u priopćenju, odbacujemo sve pokušaje upletanja holdinga u političko-pravna pitanja projekta u Varšavskoj ulici u Zagrebu.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika