15.07.2010. / 19:46

Autor: Nacionalova redakcija

Načelnik zagrebačke policije priznao: 'Imao sam sastanak s Horvatinčićem'

"Primam razne ljude. Horvatinčić je bio kod mene prije 20 dana. O čemu smo razgovarali sada nije ni tema ni mjesto da govorim"

Tomislav ButerinTomislav ButerinNačelnik zagrebačke Policijske uprave Tomislav Buterin i načelnik Uprave policije u Ravnateljstvu policije Dubravko Teur izvijestili su da su danas privedene 142 osobe prilikom asistencije policije Gradskom uredu za prostorno uređenje zbog osiguranja početka radova na rekonstrukciji Varšavske ulice u Zagrebu.

"Tijekom naše asistencije došlo je do pružanja otpora pa smo zbog tog priveli 142 osobe, a njima je izdana i mjera opreza, što znači zabranu pristupa tom prostoru", rekao je Buterin i istaknuo kako policija može izdati zabranu najviše osam dana.

Zanimljivo kako se tijekom konferencije Buterin našao u neugodnoj situaciji te je u jednom trenutku sam sebe demantirao kada su u pitanju njegovi susreti s Tomislavom Horvatinčićem.

Na pitanje je li se sastao s Horvatinčićem vezano za početak radova odgovorio je da sastanka nije bilo.

Na potpitanje zašto su novinari na hodnicima PUZ-a u Matičinoj ulici, gdje se nalazi ured načelnika, susretali Horvatinčića kazao je: "Primam razne ljude. Horvatinčić je bio kod mene prije 20 dana. O čemu smo razgovarali sada nije ni tema ni mjesto da govorim".

Vezane vijesti

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Na Općinskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću zbog izazivanja teške pomorske nesreće 16.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika