18.07.2010. / 08:59

Autor: Hina

Paris Hilton ponovno uhvaćena s marihuanom

Hilton, koja je privatnim zrakoplovom putovala iz Pariza u Porto Cervo i u Figari sletjela zbog opskrbe, zadržana je na ispitivanju oko pola sata i potom puštena

Paris HiltonParis HiltonBogata američka nasljednica Paris Hilton nakratko je zadržana u subotu na Korzici nakon što je policijski pas u njezinoj torbici nanjušio malu količinu marihuane, objavili su francuski mediji.

List Corse Matan objavio je da su policajci u zračnoj luci u Figariju u torbici Paris Hilton pronašli jedan gram marihuane. Hilton, koja je privatnim zrakoplovom putovala iz Pariza u Porto Cervo i u Figari sletjela zbog opskrbe, zadržana je na ispitivanju oko pola sata i potom puštena.

U komentaru objavljenom na Twitteru u subotu navečer, Hilton je napisala: "Dosta je više tih glasina. Priče da sam uhićena su potpuno lažne".

Početkom ovog mjeseca Hilton je uhićena na utakmici Nizozemske i Brazila na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi pod sumnjom u posjedovanje marihuane. Nakon saslušanja na sudu, optužnica je odbačena.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

registracija
21/3/10

arcanius, 18.07.10. 09:44

kaj je samo marihuanu pušila?....
treba joj i koljena pregledati :D


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika