19.07.2010. / 10:24

Autor: Andrea Belin

Blanka Vlašić ipak ljubi Nikolu Karabatića?

Iako rukomataš i skakačica uporno demantiraju da je njihov odnos puno više od prijateljstva, čini se da je prava istina poptuno drugačija

Blanka VlašićBlanka VlašićDa su atletičarka Blanka Vlašić i rukometaš Nikola Karabatić u ljubavnoj vezi počelo se šuškati nakon ovogodišnjeg Splitskog festivala, međutim iako su oboje demantirali takve navode, njihov odnos i dalje je aktualna tema.

Da su rukometaš i skakačica u vis ipak puno više od prijatelja potvrdili su i mještani Poljica tijekom otvaranja igrališta novinarima Jutarnjeg lista.

"Ne morate se pravit ludi znamo mi zašto ste ovdi. Da bili su tu, na otvorenju našeg igrališta, za koje nam općina nije dala ni kune... Bila je velika fešta, pa i srdela, ali su se više tražili ćevapi... Ja sam vidija da se smiju i dirkaju za ruke.. Je, je i ja isto. Tko zna šta su još radili, nismo im mi stražu držali", komentirali su mještani.

Vrijeme će pokazati je li Blanka Vlašić uistinu pala na šarm Nikole Karabatić ili su zaista samo dobro prijatelji kako su i sami kazali nakon festivala u Splitu.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika