21.07.2010. / 13:34

Autor: Ante Mihić

Prvi Infiniti centar: Još jedna luksuzna marka automobila u Hrvatskoj

U Infiniti centru, kupci mogu otkrivati, doživjeti i voziti Infiniti gamu vozila od šest modela i uživjeti se u ugođaj dobrodošlice koju pruža i stvara Infiniti na samo sebi svojstven način

Inifiniti centar otvoren je na zapadu Zagreba (Foto: I. Šoban)Inifiniti centar otvoren je na zapadu Zagreba (Foto: I. Šoban)Danas je u sklopu Grand Auta na zagrebačkomj Zagrebačkoj aveniji otvoren prvi Infiniti centar u Zagrebu i regiji. Službeno otvorenje Infiniti centra upriličeno je pred 30-ak predstavnika automobilskih izdanja, te dnevnih i poslovnih novina.

U društvu generalnog direktora tvrtke Grand Auto, Davora Sorića, predstavnike medija pozdravio je Jurgen Schmitz, regionalni direktor za središnju Europu te istaknuo važnost današnjeg događaja. Sorić je još jednom zahvalio na povjerenju koje je ukazano tvrtki Grand Auto te je s neskrivenim zadovoljstvo, zajedno sa Schmitzom i Deanom Tortijem, voditeljem marke Infiniti, simbolično prerezao vrpcu. Centar je smješten u zapadnom dijelu grada koja se kontinuirano razvija u suvremenu poslovnu zonu automobilskog biznisa.

Zastupanje marke Infiniti preuzela je tvrtka Grand auto d.o.o. u kojoj je Infiniti Europe prepoznao visoko profesionalnog i pouzdanog partnera. U potpunom suglasju s načelima tvrtke nazvanim ‘Inspired Performance', novi Infiniti center kombinira modernu arhitekturu i elegantan namještaj kako bi se stvorio ugođaj više nalik luksuznom boutique-u nekog hotela nego salonu automobila.

U Infiniti centru, kupci mogu otkrivati, doživjeti i voziti Infiniti gamu vozila od šest modela i uživjeti se u ugođaj dobrodošlice koju pruža i stvara Infiniti na samo sebi svojstven način. Iza staklenih stijena salona smješteni su G37 Sedan, Coupé ili Cabrio, EX30d coupé crossover i FX30d crossover. Velik i najmoderniji zaslon I-View omogućuje da posjetitelji vide automobil u svojoj omiljenoj boji ili materijalu u visokoj razlučivosti, sve dodirom na gumb.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika