21.07.2010. / 15:43

Autor: Nacionalova redakcija

Rab u plesnom ritmu: Summer festival 13. i 14. kolovoza

I dok je prvi dan rezerviran za domaće i inozemne glazbene zvijezde, drugi dan Rab summer festivala rezerviran je za domaće izvodače koje predvodi najtraženija izvođačica domaće scene, Severina

Nakon Rab Fashion Week-a i Rapske Fjere na red dolazi glazbeni događaj, Rab summer festival. Rapski glazbeni vikend održat će se 13. i 14. kolovoza, a ugostit će domaće i svjetske glazbene zvijezde.

Na ovogodišnjem festivalu nastupit će poznati njemački producent i DJ Tom Novy, a domaće snage brani DJ Marc Bucca te ruska glazbena atrakcija, ženski duo DJ Dolls.

I dok je prvi dan rezerviran za domaće i inozemne spomenute glazbene zvijezde, drugi dan Rab summer festivala rezerviran je za domaće izvodače koje predvodi najtraženija izvođačica domaće scene, Severina. Za one željne ponešto drugačijeg glazbenog ritma u domaćoj izvedbi organizatori najavljuju i nastup popularne splitska grupe TBF. Kao i prethodne godine Rab Summer festival održava se na prostoru gradskog stadiona u samom središtu grada Raba. Cijena festivalske (dvodnevne) ulaznice iznosi 170 kn dok je cijena dnevne ulaznice 100 kn.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika