22.07.2010. / 12:08

Autor: Nacionalova redakcija

Gregorian će u Dubrovniku održati dodatni koncert!

Ulaznice za prvi koncert 1. kolovoza "planule" su dva tjedna prije samog održavanja koncerta zbog čega je producent Tomislav Kašljević u dogovoru sa upravom Javne ustanove „Rezervat Lokrum“ i managmentom grupe Gregorian i donio odluku o održavanju i drugog koncerta

GregorianGregorianZbog nezapamćenog zanimanja građana i gostiju u Dubrovniku, njemačka skupina Gregorian održat će dodatni koncert, dan poslije prvog, točnije 2. kolovoza u 21,30 sati na otoku Lokrumu.

Ulaznice za prvi koncert 1. kolovoza "planule" su dva tjedna prije samog održavanja koncerta zbog čega je producent Tomislav Kašljević u dogovoru sa upravom Javne ustanove „Rezervat Lokrum“ i managmentom grupe Gregorian i donio odluku o održavanju i drugog koncerta.

Nakon dubrovačkih koncerata grupa Gregorian će 3. kolovoza održati svoj zadarski koncert na čarobnom prostoru ispred crkve sv. Donata, a 5. kolovoza nastupaju u Areni, u Puli.

Jedinstveni njemački zbor pod vodstvom slavnog Franka Petersona, tvorca poznate grupe Enigma, na ovoj će turneji također promovirati svoj aktualni album Masters Of Chant Vol. VII na kojem se nalaze sjajne obrade hitova Guns 'n' Roses, grupe U2, grupe ABBA, Depeche Mode, Kate Bush, Led Zeppelin, Snow Patrol i dr. Vrhunsku kvalitetu vokalista ovog jedinstvenog zbora prepoznali su i svjetski filmski producenti, pa valja naglasiti da su Gregorian prisutni i u filmskoj glazbi u blockbusterima poput serijala filmova Harry Potter, Gospodar prstenova i Ratovi zvijezda.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika