23.07.2010. / 11:16

Autor: Nacionalova redakcija

Rasprodane Husarice, otvorene waiting liste za Severinin koncert!

Severininim koncertom koji će se održati u Vrtu palmi Hotela Excelsior uz pogled na stari grad i zidine Dubrovnika, počinje najzvjezdaniji vikend ovogodišnjega spektakularnog ljetnog programa grupacije Adriatic Luxury Hotels. Nakon Severininog koncerta, program se nastavlja ovogodišnjim Dubrovnik Film Meetingom uz dolazak velikih zvijezda svjetskoga filma poput Morgana Freemana

SeverinaSeverinaOvogodišnji treći u nizu koncerata u sklopu ljetnog programa Zvijezde pod zvijezdama u cijelosti je rasprodan te su zbog velikog interesa javnosti otvorene i waiting liste! Večeras će u očaravajućem prostoru Vrta palmi Hotela Exclesior nastupiti vokalne dive, sestre Ivana i Marija Husar koje će se predstaviti zajedno sa svojim gostima, glumcima Goranom Navojecom i Borisom Mirkovićem.

Koncert kraljice hrvatske estrade Severine, koji će se održati 31. srpnja, prodan je čak dva tjedna ranije te su zbog nevjerojatnog interesa domaćih i stranih gostiju, na svim prodajnim punktovima, recepcijama hotela Excelsior, Bellevue i Palace otvorene i popularne waiting liste.

Severininim koncertom koji će se održati u Vrtu palmi Hotela Excelsior uz pogled na stari grad i zidine Dubrovnika, počinje najzvjezdaniji vikend ovogodišnjega spektakularnog ljetnog programa grupacije Adriatic Luxury Hotels. Nakon Severininog koncerta, program se nastavlja ovogodišnjim Dubrovnik Film Meetingom uz dolazak velikih zvijezda svjetskoga filma poput Morgana Freemana.

Ova jedinstvena filmska manifestacija već je ocijenjena događajem sezone u Dubrovniku i trajat će dva dana, a za sve projekcije već sada vlada nevjerojatno zanimanje medija, turista, ali i domaćih gostiju. Posebno je atraktivan drugi festivalski dan 02. kolovoza kada je najavljen spektakularni show pod zvijezdama na Stradunu gdje će se 60-metarskim crvenim tepihom proštati slavni američki oskarovac Morgan Freeman, brojni svjetski celebritiji, a najavljen je i dolazak svjetskih top modela, nakon čega je planirana projekcija velikog filmskog ostvarenja filma Invictus u kojemu Morgan utjelovljuje južnoafričkoga predsjednika Nelsona Mandelu.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika