23.07.2010. / 13:22

Autor: Nacionalova redakcija

Odmor za pamćenje: Kod Zadra novi napad na srpske turiste

Napadnuti turisti su policiji prijavili da je 47-godišnjak kojemu je kasnije izmjereno 2,2 promila alkohola u krvi prvo verbalno napao, a potom i odgurnuo 40-godišnjaka

Hrvatske plaže sve su opasnija za turiste iz Srbije (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)Hrvatske plaže sve su opasnija za turiste iz Srbije (Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)Turisti srpske nacionalnosti, otac i dva malodobna sina, napadnuti su u četvrtak oko 16.30 na plaži u Podgradini kod Zadra.

Napadnuti turisti su policiji prijavili da je 47-godišnjak kojemu je kasnije izmjereno 2,2 promila alkohola u krvi prvo verbalno napao, a potom i odgurnuo 40-godišnjaka.

Potom se u sve umiješao 16-godišnjak iz Podgradine koji je 40-godišnjakova 16-godišnjeg i 14-godišnjeg sina udario u glavu. Odbili su liječničku pomoć.

Iako policija nije izvijestila o državljanstvu 40-godišnjaka i dvoje djece, za Večernji list potvrđeno je da je riječ o turistima srpske nacionalnosti koji su zadarskoj policiji kazali da je razlog napada na njih to što su na plaži govorili ekavicom.

Vezane vijesti

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

U minobacačkom napadu u Bagdadu šestero mrtvih

Najmanje šest osoba ubijeno je, a 38 je ranjeno u nedjelju kada su dvije minobacačke granate pale na bagdadski trg pun šijitskih hodočasnika, rekli… Više

Komentari

registracija
30/6/10

petrus7, 23.07.10. 16:32

Ja i dalje tvrdim da nam oni ne trebaju i molim srbe da nam ne dolaze na more. Neka idu na svoje more.
p.s. sorry ja zaboravio da nemate vi more a ni kosovo.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika