25.07.2010. / 15:15

Autor: Nacionalova redakcija

Čehok kod Stankovića: 'Ova će Vlada teško dobiti sljedeće izbore'

"Ova je Vlada prva koja je krenula u reforma bez obzira na sve, donijela je konzistentan gospodarski paket, no neće ga moći provesti jer su očekivanja građana previsoka. Jednog dana netko treba ukinuti sve te županije i općine, no tko ima hrabrosti za to?", rekao je Čehok

Ivan ČehokIvan Čehok"Bio sam predsjednik HSLS-a kad to nitko nije htio, kad smo s 25 pali na dva zastupnika. Zbog ovoga što se sada zbiva u stranci razočaran sam i samim sobom, a žao mi je i svih kvalitetnih ljudi koji su sam mnom došli u stranku", rekao je varaždinski gradonačelnik i donedavni član HSLS-a Ivan Čehok odgovarajući na pitanje Aleksandra Stankovića u emisiji Nedjeljom u dva HTV-a.

"Ova će Vlada teško dobiti povjerenje glasača na idućim izborima, ali oporba neće izdržati ni godinu dana nakon izbora jer je sve to retorika. Ova je Vlada prva koja je krenula u reforma bez obzira na sve, donijela je konzistentan gospodarski paket, no neće ga moći provesti jer su očekivanja građana previsoka. Jednog dana netko treba ukinuti sve te županije i općine, no tko ima hrabrosti za to?", rekao je Čehok koji se osvrnuo i na svoj sukob sa šefom HSLS-a Darinkom Kosorom.

"Ukratko, nisam pristalica ovakvog upravljanja strankom, vođenja kako to čini Darinko Kosor", rekao je Čehok kojega je Stanković zatim upitao je li istina da je Kosora prije 6-7 godina želio izbaciti iz stranke.

"To nije točno, nisam ga htio izbaciti iz stranke nego sam raspustio njegovu gradsku organizaciju. No sada mi svi govore da bi bilo bolje da sam ga izbacio", odgovorio je Čehok koji kaže kako je "HSLS poglavlje života koje je završeno i kojemu se ne misli više vraćati".

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 25.07.10. 17:05

"Bio sam predsjednik HSLS-a kad to nitko nije htio, kad smo s 25 pali na dva zastupnika."
Čupava pederčino a koliko ih je bilo dok ti nisi izišao iz HSLA-a ??
NIJEDAN.
Svi su bili članovi ADZ-a.
Darinko,svaka čast što si se riješio tih govana u stranci.
Sada slobodno povuci vodu da otplivaju u Crno more.


registracija
7/9/07

Vinogradar, 25.07.10. 18:27

Čehok je izdao HSLS kada je na izborima za gradonačelnika stvorio svoju nezavisnu listu. Kada je izabran, vratio se u HSLS. Sad se priklonio Premijerki i HDZ-eu. Bez ikakvog je političkog srama, mijenja kaput kak veter puše!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika