27.07.2010. / 17:08

Autor: Nacionalova redakcija

Žana Štrbac: Kristijan i ja se viđamo, ali nismo u ljubavnoj vezi

Nakon što je magazin Extra objavio da je razlog njihova prekida voditeljica Žana Štrbac, što je za isti magazin potvrdila i sama Nikolina Pišek, bivša sudionica 'Farme' odlučila je demantirati njezine navode

Žana Štrbac; Foto: Nova TvŽana Štrbac; Foto: Nova TvPrekid Nikoline Pišek i Kristijana Curavića vijest je koja je ovih dana odjeknula u svim domaćim medijima.

Nakon što je magazin Extra objavio da je razlog njihova prekida voditeljica Žana Štrbac, što je za isti magazin potvrdila i sama Nikolina Pišek, bivša sudionica 'Farme' odlučila je demantirati njezine navode.

Doduše, priznala je da je nedavno prekinula s Tonijem Jeričevićem te da je s Kristijanom Curavićem po izlasku iz reality showa, u kojem se navodno i započela njihova avantura, nekoliko puta popila kavu, međutim tvrdi da ona nije nije kriva za raskid veze poznatog para.

Podsjetimo, Nikolina Pišek je ekskluzivno za Extru izjavila da su ona i ronioc na dah prekinuli nakon tri i pol godine i da je on konačno našao ženu koja mu odgovara aludirajući na bivšu farmericu i voditeljicu kviza 'Nova lova'.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

registracija
15/11/06

rimaz, 27.07.10. 17:16

Baš nešto nisu pasali. Drvosječa i barbika. Ovako, sa Žanom je OK. Otprilike sličan mentalni i socijalni sklop. Pašu jedno drugome.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika