28.07.2010. / 12:04

Autor: Nacionalova redakcija

Kristijan Curavić: Bivši dečko Žane Štrbac mi je slao prijeteće poruke

Curavić tvrdi da mu je Toni Jeričević svojedobno slao prijeteće poruke jer se nije mogao pomiriti što ga je bivša farmerica ostavila, a na prekid se odlučila nakon što je saznala da ju je on prevario s muškarcem

Kristijan CuravićKristijan CuravićDva dana nakon što je magazin Extra objavio da je razlog prekida Nikoline Pišek i Kristijana Curavića voditeljica Žana Štrbac, što je za isti magazin potvrdila i sama Nikolina Pišek, oglasio se i glavni akter ove priče.

On je baš kao i Žana Štrbac odlučio demantirati navode svoje, sada već bivše djevojke.

Za Index.hr je kazao kako nije istina da je bivša voditeljica kviza 'Nova lova' razlog njihova prekida. Curavić tvrdi da su se on i Nikolina Pišek razišli nakon tri i pol godine jer nisu mogli pronaći zajednički jezik u nekim stvarima te da njega i Žanu Štrbac ne veže ništa više osim prijateljstva.

'Istina je jedino to da smo se sprijateljili još za vrijeme Farme i našli smo se nekoliko puta na kavi što je Nikolina znala. Između mene i Žane ne postoji ništa više od prijateljstva', kazao je ronioc na dah za Index.hr i dodao kako su njihovi odlasci na kavu jedino smetali sada već bivšem dečku Žane Štrbac, Toniju Jeričeviću te da je upravo on Nikolini Pišek 'napunio glavu glupostima'.

Curavić tvrdi da mu je Jeričević svojedobno slao i prijeteće poruke jer se nije mogao pomiriti što ga je bivša farmerica ostavila, a na prekid se odlučila nakon što je saznala da ju je prevario s muškarcem.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika