30.07.2010. / 08:31

Autor: Nacionalova redakcija

Kosor odbila povećati cijenu struje za 10 posto, to će učiniti u narednom razdoblju?

Popijač je, međutim, na kraju svog priznanja još rekao kako su pred HEP-om investicije teške tri milijarde eura te kako će pitanje poskupljenja struje u narednom razdoblju ponovno biti uzeto na razmatranje

Jadranka KosorJadranka KosorMinistar gospodarstva Đuro Popijač rekao je u sinoćnjem Otvorenom da je premijerki Jadranki Kosor predložio poskupljenje struje za gotovo 10 posto, što je ova, tvrdi isti izvor, navodno odbila.

"Kosor je ocijenila da sada nije vrijeme za poskupljenje struje jer je HEP imao dobit od gotovo milijardu kuna i platio je sve svoje obaveze", kaže Popijač, koji je svojim priznanjem valjda sugerirao kako hrvatska premijerka nije toliko okrutna prema građanima koje politički predstavlja, barem ne u mjeri u kojoj je on.

Popijač je, međutim, na kraju svog priznanja još rekao kako su pred HEP-om investicije teške tri milijarde eura te kako će pitanje poskupljenja struje u narednom razdoblju ponovno biti uzeto na razmatranje.

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika